Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η DS Automobiles είναι η νέα γαλλική μάρκα που κατασκευάζει πολυτελή αυτοκίνητα. Το DS3 Η DS είναι η νέα γαλλική premium μάρκα…. Crossback είναι το μικρό της SUV το οποίο θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην Ελλάδα λίγο πριν το καλοκαίρι του 2019.

Μέχρι… τότε όμως, η εισαγωγική εταιρεία κάνει το πρώτο βήμα και το φέρνει στη χώρα μας για να πάρουμε μία πρώτη γεύση. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρίσκεται ήδη επί ελληνικού εδάφους καθώς θα δώσει το παρών στην έκθεση αυτοκινήτου που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Δείτε το video με το πρώτο DS3 Crossback που ήρθε στην Ελλάδα και θα εμφανιστεί στην έκθεση αυτοκινήτου (camera: Χάρης Γκίκας)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κινητήρες από 1.2 λίτρα

Όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό video του zougla.gr, το μαύρο DS3 Crossback εντυπωσιάζει με τις Με κλειστή νταλίκα έφτασε στην Ελλάδα το πρώτο DS3 Crossback..σχεδιαστικές του γραμμές, την πολυτέλεια αλλά και τα ξεχωριστά στοιχεία που το καθιστούν μοναδικό.

Το νέο DS 3 Crossback διαθέτει την τελευταία αναβάθμιση του PureTech βενζινοκινητήρα που αποδίδει 155 ίππους και συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με 8 σχέσεις.

Παράλληλα, τη γκάμα των κινητήρων του μοντέλου συμπληρώνουν οι εκδόσεις του PureTech των 1,2 λίτρων με απόδοση 100 και 130 ίππων, που είναι σύμφωνοι με τα πρότυπα ρύπων Euro 6.2. Οι επιλογές diesel περιλαμβάνουν τις δύο εκδόσεις του συνόλου των 1,5 λίτρων BlueHDi με απόδοση 100 και 130 ίππων.

Οι τιμές του μοντέλου θα ανακοινωθούν με τη νέα… χρονιά.


Για να δείτε όλη την γκάμα των μοντέλων της DS Automobiles πατήστε
ΕΔΩ

Θα γελάσει πολύς κόσμος με το νέο DS3 Crossback
Η πίσω όψη του γαλλικού μοντέλου
Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων
Η μεγάλη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα
Τα χερούλια ανοίγουν με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο
Ακόμα και η βαφλη στους καθρέπτες είναι ξεχωριστή...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης