Λίγο πριν την έναρξη του Ράλι Ακρόπολις την προηγούμενη εβδομάδα οι διοργανωτές του Ράλι Ιαπωνίας Έξω η Ιαπωνία, μέσα η Ιταλία!μαζί με την FIA ανακοίνωσαν ότι ο αγώνας δε θα πραγματοποιηθεί. Η αυξανόμενη κινητικότητα της πανδημίας Covid-19 στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου κάνει εξαιρετικά δύσκολες τις μετακινήσεις με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η διεξαγωγή του.

Η FIA με τους ανθρώπους του WRC δεν έμειναν με τα χέρια σταυρωμένα και ανακοίνωσαν πως τη θέση του Ράλι Ιαπωνίας θα πάρει το Ράλι Monza. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 21 Νοεμβρίου και θα είναι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς, όπως έγινε το 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κομμάτι της παλιάς διαδρομής της πίστας Monza ακολουθεί μια από τις ειδικές του Ράλι.

Το Ράλι Monza θα είναι ο τελευταίος αγώνας του WRC για το 2021

Το Ράλι Monza είναι ασφάλτινος αγώνας και πραγματοποιείται στην περιοχή του Bergamo. Highlight του Η Power Stage περνάει μέσα από την θρυλική πίστα της Monza.αγώνα είναι η ειδική διαδρομή που πραγματοποιείται στην πίστα της Monza όπου έχουμε αγώνα και της Formula 1. Μάλιστα η Power Stage δανείζεται και ένα κομμάτι της παλιάς, οβάλ ιταλικής πίστας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2020 το Ράλι Monza συμπεριλήφθηκε στο καλεντάρι του WRC και πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο. Νικητής τότε ήταν ο Sebastien Ogier ο οποίος εξασφάλισε και τον τίτλο του πρωταθλητή. Στον ίδιο αγώνα, η Hyundai εξασφάλισε τον τίτλο κατασκευαστών με τους Tanak και Neuville να ανεβαίνουν στο βάθρο.

Οι ελπίδες της Hyundai για τον τίτλο των οδηγών έχει μειωθεί, αλλά έχουν σοβαρές ελπίδες για τον τίτλο στους κατασκευαστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανασκόπηση 4ης ημέρας Ράλι Ακρόπολις 2021 – Νικητής ο 20χρονος Rovanpera

Ανασκόπηση 3ης ημέρας Ράλι Ακρόπολις 2021

Δείτε εικόνες από το Σύνταγμα πριν την εκκίνηση του Ράλι Ακρόπολις

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης