Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η VW έχει αναβιώσει το θρυλικό της μοντέλο «Bulli» το οποίο βασίζεται στο Transporter Multivan. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό, από κάθε πλευρά πολυμορφικό βαν, το οποίο πλέον διατίθεται και σε Πανέμορφο, επιβλητικό και ποθητο από κάθε άποψη το «Bulli 70 years» μία συλλεκτική έκδοση που φέρει την ονομασία «70 years Bulli».

Η συγκεκριμένη έχει φτιαχτεί για να γιορτάσει η εταιρεία τα 70 χρόνια γενεθλίων του μοντέλου. Με αυτή την ειδική επετειακή έκδοση Multivan «70 years Bulli», η VW συνδυάζει την γοητεία του κλασικού retro στιλ με την τεχνολογία και την ποιότητα του σήμερα.

Η σχεδίαση του βασίζεται στην εμφάνιση της πρώτης γενιάς Bulli ενώ διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά στοιχεία που το κάνουν εκκεντρικό από κάθε άποψη. Για πρώτη φορά και αποκλειστικά γι΄ αυτήν την έκδοση η VW το διαθέτει σε διχρωμία, χρυσό – λευκό, ενώ σε σύγκριση με το «απλό» Bulli διαθέτει μία συρόμενη πόρτα για τους πίσω επιβάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το επετειακό Bulli (για τα 70 χρόνια) που ήρθε στην Ελλάδα…

Δεν μας… ξέφυγε
Στην Ελλάδα ήδη βρίσκεται το πρώτο συλλεκτικό «70 years Bulli», το οποίο βρήκαμε στα logistics της εισαγωγικής εταιρείας, λίγες ώρες αφότου κατέβηκε από την νταλίκα που το μετέφερε. Επιβλητικό σε Η τιμή του Bulli ξεκινά από τα 71.550 ευρώ λόγω φόρων…όψη, πολυτελέστατο και με χώρους που θα ζηλέψει κάθε οικογενειάρχης, το επεξεργαστήκαμε και μας έκανε να αναρωτηθούμε γιατί οι.. φόροι στην Ελλάδα να είναι τόσο υψηλοί για τέτοια οχήματα.

Στο video που μπορείτε να παρακολουθήσετε, το ένα και μοναδικό «70 years Bulli» δεν έχει ακόμα περάσει τη απαιτούμενη προετοιμασία, όπως άλλωστε γίνεται με όλα τα καινούργια οχήματα.  Απολαύστε το και αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει.

Να σημειώσουμε πως από τις αρχές του Σεπτέμβρη θα μπορεί ο καθένας να το δει και να το περιεργαστεί στο κατάστημα της VW στο Μαρούσι που βρίσκεται απέναντι από το «The Mall Athens».

Το Bulli που έχει φτιαχτεί για τα 70 χρόνια διαθέτει μία μόνο πόρτα για τους πίσω επιβάτες...

Οι ρετρό ζάντες είναι όλα τα λεφτά...

Η τεράστια πόρτα του χώρου αποσκευών...

Το εσωτερικό του μοντέλου με τα... πλαστικά του αφού μόλις είχε φτάσει με νταλίκα στα logistics της εταιρείας

Το αυτοκόλλητο των 70 χρόνων στο πίσω τζάμι...

Χώροι υπάρχουν παντού!

Αυτοκίνητο με πολύ μεγάλη ιστορία και εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο...

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης