Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συντριπτική πλειοψηφία των πυροσβεστικών οχημάτων είναι ογκώδη καθώς θα πρέπει να διαθέτουν όλον εκείνο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις.

Ωστόσο υπάρχουν και περιστατικά όπου ένα όχημα της πυροσβεστικής πρέπει να μετακινηθεί εύκολα, γρήγορα και ευέλικτα.

To πυροσβεστικό Nissan Navara διασκεύασε η εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Εύκολη μετακίνηση παντού…

Σε τέτοιες περιπτώσεις τη λύση μπορεί να δώσουν τα Pick Up, δηλαδή οχήματα που είναι σκληροτράχηλα και μπορούν να κινηθούν σε πολύ δύσβατους δρόμους.

Την πρόταση σε τέτοιες περιπτώσεις δίνει η Nissan η οποία διαθέτει στο στόλο της το ειδικά διασκευασμένο πυροσβεστικό Navara.

Έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε δύσκολη κατάσταση...

 

Βασίζεται στο King Cab

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες πρόκειται για την έκδοση King Cab, το οποίο τηρεί όλες τις Το συγκεκριμένο διαθέτει πολύ σύγχρονο εξοπλισμό πυρόσβεσης…προδιαγραφές που προβλέπονται για πυροσβεστικά οχήματα τέτοιου τύπου.

Το πυροσβεστικό Navara διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό πυρόσβεσης με μεγάλες επιχειρησιακές δυνατότητες κατάσβεσης φωτιάς, καθώς μπορεί να αντλήσει νερό και από άλλα σημεία, εκτός της δεξαμενής που φέρει στην καρότσα του.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ακόμα και ένα τέτοιο διασκευασμένο όχημα συνοδεύεται από εγγύηση πέντε ετών ή 160 χιλιάδων χιλιόμετρων…

 

Το εσωτερικό θυμίζει επιβατικό όχημα...

Το συγκεκριμένο ανήκει στην εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης

Εύκολη πρόσβαση στα εργαλεία δουλειάς ενός πυροσβέστη...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης