Στις 23 Μαρτίου η Bentley έχει ανακοινώσει πως θα παρουσιάσει τη νέα Continental GT Speed. Πρόκειται, Η Bentley ανήκει στο Volkswagen Group από το 1998.όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία, για το πιο δυναμικό αυτοκίνητο που έχει κατασκευάσει ποτέ η φίρμα στα 100 χρόνια ιστορίας της και αυτό από μόνο του τα λέει όλα.

Η Bentley έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία της 3ης γενιάς Continental GT Speed για να μας προϊδεάσει για τις υψηλές επιδόσεις του αυτοκινήτου το οποίο πραγματικά αναμένεται να είναι εκπληκτικό. Εξαιρετική δουλειά έχει γίνει στο πλαίσιο του GT με χρήση υψηλής τεχνολογίας anti-roll την οποία ονομάζει Dynamic Ride. Ο κινητήρας του GT Speed θα είναι ο 6λιτρος 12κύλινδρος ο οποίος αναμένεται να αποδίδει 650 ίππους και 900Nm ροπής με τη βοήθεια δύο τούρμπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πολυτέλεια σίγουρα δεν θα λείπει από το νέο GT Speed.

Η τιμή του αναμένεται κοντά στις 200.000€!

Πάντως η Bentley μπορεί να έχει επικεντρωθεί στις επιδόσεις του νέου μοντέλου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα κάνει συμβιβασμούς στην πολυτέλεια και την άνεση. Η τιμή του νέου GT Speed αναμένεται να είναι κοντά στις 190.000€. Υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα όταν επίσημα πλέον παρουσιαστεί το ιδιαίτερο μοντέλο της Bentley.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κορυφαίο touring του κόσμου

H Bentley ανοίγει τις πόρτες στους νέους πτυχιούχους

Η Bentley διαθέτει και παιδικά ποδήλατα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης