Την πρώτη του διάκριση απέσπασε από το Caravan and Motorhome Club στα βραβεία Towcar of the Year 2022, στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ολοκαίνουριο υβριδικό Nissan Qashqai. 

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η έκδοση Tekna+ Xtronic του ολοκαίνουριου Nissan Qashqai έχει υπερβεί τις 15.000 παραγγελίες. Δικαιολογημένα αναδείχθηκε νικήτρια της κατηγορίας Caravan, βάρους 1300-1400kg. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με εκδόσεις τόσο 2WD όσο και 4WD, καθώς και με το χειροκίνητο 6τάχυτο ή το νέο Xtronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων, όπως και με την ηλεκτροκίνηση που φέρνει το εκλεπτυσμένο e-POWER, το Qashqai μπορεί να καλύψει κάθε απαίτηση του υποψήφιου αγοραστή, με την οδηγική απόλαυση να βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε κινητήριας έκδοσης του μοντέλου.

Η κριτική επιτροπή επαίνεσε τις επιδόσεις του Qashqai. Ανέφερε ότι πρόκειται για ένα «ολοκληρωμένο πακέτο που κάνει τα πάντα καλά». Τα βραβεία ανακοινώθηκαν στην τελετή Caravan and Motorhome Club Towcar of the Year Awards 2022, που πραγματοποιήθηκε στο Royal Automobile Club, στο Λονδίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Andrew Humberstone, διευθύνων σύμβουλος της Nissan Motor (GB) Ltd., σχολίασε:

«Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Qashqai έχει προσφέρει σε εκατομμύρια πελάτες την επιθυμητή, αξιόπιστη και πρακτική κινητικότητα που επιζητούν. Υποστηρίζει μια τεράστια ποικιλία απαιτήσεων για τον σύγχρονο τρόπο ζωής, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που χρειάζονται ολοκληρωμένη ικανότητα ρυμούλκησης. Είμαστε ενθουσιασμένοι που το ολοκαίνουριο Nissan Qashqai έχει ήδη διακριθεί στα διάσημα βραβεία Towcar of the Year, μόλις λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του».

Τα υποψήφια αυτοκίνητα των συγκεκριμένων βραβείων αξιολογήθηκαν από μια ανεξάρτητη ομάδα εμπειρογνωμόνων που πραγματοποίησε μια εμπεριστατωμένη μελέτη και αξιολόγηση των τεχνικών προδιαγραφών και των ικανοτήτων ρυμούλκησης.

Τα μέλη του Caravan and Motorhome Club, που είναι περίπου ένα εκατομμύριο, συμβουλεύονται τον οργανισμό σχετικά με τα καλύτερα οχήματα για τις ανάγκες τους σε ρυμούλκηση, τόσο για επαγγελματική χρήση όσο και για αναψυχή.

Υποστηρίζοντας τον στόχο της Nissan να επιτύχει 50% «εξηλεκτρισμένες» πωλήσεις στην Ευρώπη έως το 2024, το νέο Nissan Qashqai δεν θα είναι διαθέσιμο μόνο με τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T εξοπλισμένο με υβριδική τεχνολογία, αλλά και με το e-POWER, το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης της Nissan, που αντλεί τεχνολογίες από το πρωτοποριακό ηλεκτρικό όχημα Nissan LEAF. 
Οι τιμές του νέου Qashqai ξεκινούν από 24.490 ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης