Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Nissan Qashqai είναι το όχημα που έδωσε άλλον αέρα στην ιαπωνική φίρμα και άλλαξε τα δεδομένα στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου. Σημείο αναφοράς για τα SUV, το ιαπωνικό μοντέλο είναι διαθέσιμο πλέον με έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα diesel χωρητικότητας 1.7 λίτρου με απόδοση 150 ίππους.
 
H νέα έκδοση προσφέρει πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και είναι ιδανική για όσους «γράφουν» πολλά χιλιόμετραΟ νέος πετρελαιοκινητήρας, που έρχεται να αντικαταστήσει τον 1.6 dCi με τους 130 ίππους, προσφέρει περισσότερη ισχύ καθώς και  υψηλότερη ροπή κατά 20Nm. Η συγκεκριμένη έκδοση διατίθεται τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων σε εκδόσεις 4Χ2 και 4Χ4 όσο και με Μ-CVT αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αποκλειστικά με δυνατότητα επιλογής κίνησης και στους 4 τροχούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκδοση 4Χ4 με το αυτόματο κιβώτιο M-CVT είναι η πρώτη φορά που διατίθεται στο Qashqai, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο της με τον κινητήρα του 1,7 λίτρου.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 25.890 ευρώ για την έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και από τα 28.490 για την έκδοση με το κιβώτιο M-CVT, με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης