Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Nissan Navara μπορεί να είναι ένα όχημα pick up αλλά αυτά που προσφέρει σε όσους συμβιώνουν Η ζήτηση για οχήματα pick up έχει αυξητική τάση σε όλο τον κόσμο…μαζί του, θυμίζουν επιβατικό αυτοκίνητο. Βέβαια αυτό δεν ισχύει μόνο με το ιαπωνικό μοντέλο αλλά με τα περισσότερα «αγροτικά» οχήματα που πωλούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η τάση και οι μελέτες δείχνουν πως τέτοιου είδους αυτοκίνητα θα έχουν μεγάλη ζήτηση τα επόμενα χρόνια, ενώ ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό της Mercedes η οποία, σε δύο περίπου μήνες, θα κυκλοφορήσει το δικό της μοντέλο με την ονομασία X-Class.

Για να μην υπάρχει απορία σχετικά με την φωτογραφία. Πρόκειται για καπό από Nissan Navar πάνω στο οποίο έχει 'κάτσει' νερό θαλάσσης. Απίστευτο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγαπημένο pick up
Σε κάθε περίπτωση το Navara είναι ένα από τα αγαπημένα pick up των Ελλήνων και με πωλήσεις που Για δουλειά και για την καθημερινότητα…έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Κάποιοι το βλέπουν ως ένα όχημα για να κάνουν τη δουλειά τους και κάποιοι άλλοι ως επιβατικό που μπορεί να κάνει τα πάντα χωρίς να μασήσει πουθενά.

Όταν το έχεις δίπλα σου, διαπιστώνεις πως ένα pick up είναι όμορφο ενώ από χώρους, τίποτε άλλο. Η διπλοκάμπινη έκδοση μπορεί να φιλοξενήσει πέντε επιβάτες και η καρότσα που κλείνει με ειδικό συρτάρι χωρά τόσα πράγματα που σίγουρα καμία… γυναίκα δεν μπορεί να την γεμίσει (βέβαια ποτέ μη λες ποτέ).

Ακόμα και οι... κατσίκες κοντοστέκονται για να το δουν. Ιδίως όταν έχουν το ίδιο χρώμα!

Ζεις διαφορετικά
Επιπλέον το Navara εφοδιάζεται με σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα και φυσικά έχει τη δυνατότητα να Το Navara είναι ένα όχημα που μαζί του θα περάσεις πολύ καλά…τραβήξει τα… πάντα, χάρη στη βοήθεια του πετρελαιοκίνητου μηχανικού συνόλου των 2.3 λίτρων.

Στο σημερινό αφιέρωμα θα δείτε διαφορετικές εικόνες από αυτές που έχετε συνηθίσει να βλέπετε με το Nissan Navara.

Ένα Navara που αν το χρησιμοποιήσεις ως επιβατικό θα σε πάει παντού και άνετα, θα σε κάνει να ζήσεις μοναδικά και σε κάθε ευκαιρία θα σου αποδεικνύει πως ό,τι και να του… κάνεις αυτό θα συνεχίσει να σε υπηρετεί πιστά!

Για περισσότερες πληροφοίες σχετικά με το Nissan Navara πατήστε ΕΔΩ

Όλα είναι δρόμος. Άσφαλτος, χώμα, οτιδήποτε. Το σίγουρο είναι πως ο οδηγός απολαμβάνει!
Δυστυχώς στην Ελλάδα πρέπει να είσαι επαγγελματίας για να αποκτήσεις ένα όχημα pick up. Αναρωτιόμαστε άραγε πότε θα γίνουμε χώρα που θα 'βλέπει' το αυτοκίνητο ως είδος ανάγκης και όχι ως είδος πολυτελείας; Αργεί να... εμφανιστεί ο ήλιος;
Μην θεωρείται απίθανο πως το Navara NP300 μπορεί να... 'κοτσάρει' τη μπουλντόζα και να την τραβήξει
Navara, χώμα, θάλασσα, Άχλα...
Σε μία εκπληκτική παραλία που έχει την ονομασία 'Της γριάς το πήδημα' (στην Άνδρο)...

Nissan - χαμαιλέοντας. Όταν το όχημα παίρνει το ίδιο χρώμα με το... χώμα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης