Το CX-5 αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της Mazda όσον αφορά τις πωλήσεις της εταιρείας στην Ευρώπη. Δεν Το σύστημα Cruising and Traffic Support είναι στον βασικό εξοπλισμό του CX-5.είναι τυχαίο ότι το 21% της γκάμας των μοντέλων της Mazda που πωλούνται στην Ευρώπη αφορούν το CX-5, κάτι που δείχνει την επιτυχημένη πλατφόρμα πάνω στην οποία στήθηκε.

Για το 2022 η Mazda προχώρησε σε μικρές αλλά ουσιαστικές αναβαθμίσεις στο μοντέλο της. Στον σχεδιασμό, το CX-5 διατηρεί την ίδια premium μορφή του με κάποιες βελτιώσεις στην εμπρός μάσκα και στα φωτιστικά σώματα, που δίνουν λίγο πιο επιθετική χροιά στο μοντέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο επιθετική η εμφάνιση του CX-5 για το 2022.

Το πιο δημοφιλές μοντέλο της Mazda είναι το SUV CX-5

Οι αναρτήσεις έχουν αλλάξει ρύθμιση προκειμένου να γίνει πιο άνετο το αυτοκίνητο, ενώ έχει μειωθεί Στους κινητήρες δεν έχουμε αλλαγές με επιλογή σε diesel και βενζίνης σύνολα με κορυφαία απόδοση τους 194 ίππους!σημαντικά και ο ήχος που φτάνει στην καμπίνα των επιβατών. Στα συστήματα ασφάλειας, η Mazda έχει τοποθετήσει το Mi-Drive, που δίνει στον οδηγό δυνατότητα επιλογής οδήγησης, ενώ σε συγκεκριμένες εκδόσεις υπάρχει η επιλογή i-Activ για κίνηση σε όλους τους τροχούς και εκτός δρόμου δυνατότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επιλογές στις εκδόσεις που έχει ο οδηγός είναι τρεις: η Newground, η Sport Black και η GT Sport, από τις οποίες η καθεμία διαθέτει τη δική της αισθητική στο εσωτερικό, αλλά και στις επιλογές στους τροχούς μεταξύ 17 ιντσών και 19 ιντσών. Στον εξοπλισμό συναντάμε ασύρματο φορτιστή smartphone, ενώ στην έκδοση Newground υπάρχει αδιαβροχοποίηση του πατώματος του πορτμπαγκάζ για να μεταφέρετε απροβλημάτιστα ακόμα και το λασπωμένο ποδήλατό σας.

Στην κορυφαία έκδοση GT-Sport υπάρχει δερμάτινο σαλόνι με Nappa δέρμα και ξύλινο ταμπλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

30 χρόνια συνεργασίας συμπλήρωσαν Mazda και Bose

Mazda: 80 χρόνια compact μοντέλα γεμάτα καινοτομίες και πρωτοποριακές λύσεις

Mazda CX-5: Το Α- έγινε Α μετά το τεστ αντοχής των 100.000 χιλιομέτρων

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης