Το Torsus Praetorian δεν είναι ένα απλό λεωφορείο. Πρόκειται για το πιο σκληροτράχηλο λεωφορείο που Το Torsus έχει κερδίσει βραβείο Red Dot!έχει φτιαχτεί και για το 2021 αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο προστατεύοντας τους επιβάτες ακόμα και από επίθεση από κομάντο με πολυβόλα.

Το Preatorian είναι εφοδιασμένο με έναν 6κύλινδρο κινητήρα πετρελαίου ο οποίος για το 2021 αποδίδει 289 ίππους σε σχέση με τους 240 που απέδιδε το προηγούμενο μοντέλο. Το σύστημα μετάδοσης είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να αντέχει σχεδόν τα πάντα και μπορεί να αναρριχηθεί σε ανηφόρα κλίσης 65%! Το πλαίσιο είναι της MAN και τα ελαστικά της Michelin, τα οποία επιτρέπουν κίνηση σε όλα τα τερέν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος της τσεχικής εταιρείας είναι το Preatorian να γίνει το κορυφαίο off-road λεωφορείο στον κόσμο.

Ο κλιματισμός μπορεί σε 15 λεπτά να ρίξει τη θερμοκρασία από τους 60 στους 20 βαθμούς

Εκεί όμως που το νέο μοντέλο ξεχωρίζει είναι το υλικό που προστατεύει το εξωτερικό μέρος του λεωφορείου.Αυτό είναι το σχολικό λεωφορείο με το οποίο θα ήθελες να πηγαίνει το παιδί σου σχολείο! Πρόκειται για ένα ελαστομερές το οποίο χρησιμοποιείται στον στρατό και έχει την ικανότητα να επιστρέφει στην αρχική του μορφή μετά από κάποια σύγκρουση. Αν, λοιπόν, δεχτείς κάποια επίθεση, μην ανησυχείς – το Torsus θα σε προστατεύσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον εξοπλισμό του η εταιρεία από την Τσεχία έχει τοποθετήσει φώτα LED υψηλής απόδοσης, κλιματισμό… πολυκατοικίας, σύστημα πυροπροστασίας και αναδυόμενα σκαλοπάτια για εύκολη πρόσβαση. Στις 35 θέσεις υπάρχει οθόνη για κάθε επιβάτη και μπορείς να συγχρονίσεις το smartphone σου… για να μην ξεχνάμε και την άνεση!

Αυτό είναι το μοντέλο του 2020 το οποίο κέρδισε βραβείο Red Dot Award!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχουν ξεφύγει οι Κινέζοι!

Το πιο ανθεκτικό σημείο στο εσωτερικό της Mercedes-G-Class

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης