Μία καινούρια εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων με έδρα το Cornwall της Βρετανίας, η Watt Τα πρώτα μοντέλα θα είναι έτοιμα στις αρχές του 2022.Electric Vehicle Company, παρουσίασε ένα ιδιαίτερο ηλεκτρικό σπορ μοντέλο. Το όνομα του αυτοκινήτου είναι απλά… Coupe και θα βγει σε μόλις 21 μονάδες στην πρώτη φάση παραγωγής του.

Το Coupe είναι ένα ελαφρύ σπορ αυτοκίνητο το οποίο έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την οδηγική απόλαυση σε πραγματικές συνθήκες. Ο ηλεκτροκινητήρας του αποδίδει 170 ίππους, η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς και τα 0-100Km/h έρχονται σε μόλις 5 δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανέμορφο vintage όχημα με σύγχρονη τεχνολογία.

Κάτω από έναν τόνο το βάρος του Coupe

Το μυστικό της επιτυχίας του μοντέλου είναι η τέλεια κατανομή βάρους 50/50, με τις αναρτήσεις να είναι Η αυτονομία του Coupe είναι 370 χιλιόμετρα!εφοδιασμένες με διπλά ψαλίδια και τροχούς 16 ιντσών. Το βάρος του αυτοκινήτου είναι κάτω από έναν τόνο, κάτι που το κάνει διασκεδαστικό στην οδήγηση και γρήγορο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα αυτά ακούγονται πολύ ωραία, αλλά εκείνο που πραγματικά κάνει το Coupe να ξεχωρίζει είναι η εμφάνιση η οποία θυμίζει έντονα την Porsche 356. Η τιμή πάντως του μοντέλου είναι τσουχτερή, καθώς μπορεί κάποιος να το κάνει δικό του για περίπου 95.000€!

Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός, εκτός από όμορφος, είναι και αεροδυναμικά αποτελεσματικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η VW στοχεύει σε 450.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα μέσα στο 2021

Το ηλεκτρικό sedan της VW θα κινείται αυτόνομα

Οι μπαταρίες των EV αυτοκινήτων δίνουν «ζωή» και σε άλλα οχήματα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης