Το Rivian R1T βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξής του και πολύ σύντομα θα το δούμε στην αγορά. ΤοΤο Rivian κάνει τα 0-100Km/h σε μόλις 3 δευτερόλεπτα! δημοφιλές φορτηγάκι των Αμερικανών είναι πλήρως ηλεκτρικό και το είδαμε να κάνει ένα ταξίδι 13.000 χιλιομέτρων βοηθώντας στο ντοκιμαντέρ Long Way Up με τον Ewan McGregor και τις Harley Davidson LiveWire.

Τον τελευταίο καιρό, πολλές φορές έχει πιάσει ο φακός των δημοσιογράφων τα Rivian δοκιμών σε διάφορα σημεία της Αμερικής με καμουφλάζ την εμφάνιση του F-150. Αυτήν τη φορά το είδαμε να τα βάζει με δυο ATV της Suzuki στο χωμάτινο πάρκο Bundy Hill με τους μηχανικούς της Rivian να το δοκιμάζουν σε εκτός δρόμου συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλές δοκιμές και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα από την αμερικανική Rivian

Το Rivian έχει 4G και WiFi και καθίσματα από vegan υλικό

Το Rivian δείχνει να είναι αρκετά δυνατό στο χώμα και παρότι χάνει τον αγώνα από τα ATV επιταχύνει δυνατά και συμπεριφέρεται πολύ καλά στις ανωμαλίες της χωμάτινης διαδρομής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, ο άνθρωπος ο οποίος ανέβασε το βίντεο δεν κατάφερε να εκμαιεύσει πληροφορίες για το Rivian με το κουστούμι του F-150 παρά μόνο ότι είναι ηλεκτρικό.

Το βίντεο της… κόντρας

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το απόλυτο Cross Turismo αυτοκίνητο με την υπογραφή της Porsche

Πολύ μεγάλα σκορ για το Polestar 2 στα crash tests

Το απίθανο εσωτερικό της Mercedes EQS

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης