Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


To Talisman είναι ένα οικογενειακό πολύ μεγάλο μοντέλο της Renault. Το μήκος του αγγίζει τα 4.89
Η χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ στο Talisman φτάνει τα 608 λίτρα!μέτρα και ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί πόσο επιβλητικό είναι. Στο εξωτερικό ήδη έχει αρχίσει να πωλείται αλλά στην Ελλάδα ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα εισαχθεί άρα και αν θα υπάρχει η δυνατότητα να το αποκτήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος.

Παρ΄ όλα αυτά, ο φακός του zougla.gr απαθανάτισε ένα Renault Talisman επί ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στο Ποσείδι Χαλκιδικής. Το γαλλικό μοντέλο με τις βουλγάρικες πινακίδες έβγαζε μάτια και «ανάγκαζε» τους περαστικούς να το κοιτούν με θαυμασμό αλλά και να αναρωτιούνται τι αυτοκίνητο είναι.

Το Renault Talisman που απαθανάτισε ο φακός του zougla.gr στην Χαλκιδική...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με κινητήρα 1.5 λίτρων…
Το Talisman εφοδιάζεται με κινητήρες diesel και βενζίνης. Ο μικρότερος έχει χωρητικότητα 1.5 λίτρα Το Talisman δεν εισάγεται στην ελληνική αγορά…αποδίδει 110 ίππους και χρησιμοποιεί ως καύσιμο το πετρέλαιο. Επιπλέον το γαλλικό μοντέλο εφοδιάζεται με κινητήρα diesel 1.6 λίτρων και απόδοση 130 και 160 ίππους. Οι εκδόσεις βενζίνης με χωρητικότητα 1.6 λίτρα αποδίδουν 150 και 200 ίππους.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το Talisman με τους 200 ίππους επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 7.6 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 237 χλμ./ώρα.


Δείτε τη γκάμα των μοντέλων της Renault που πωλούνται στην Ελλάδα πατώντας
ΕΔΩ

Το Renault Talisman με πινακίδες από Βουλγαρία...

Εντυπωσιακό το οικογενειακό γαλλικό μοντέλο...
Το μήκος του Talisman φτάνεθ τα 4.89 μέτρα...
Μακάρι να το δούμε και στην Ελλάδα...
Κορυφαία ποιότητα κατασκευής...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης