Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στο επιβλητικό Μονακό και λίγα μόλις μέτρα από τη στροφή Portier, από την οποία τα μονοθέσια της Formula 1 περνούν με 80χ.α.ω. και 1η σχέση στο κιβώτιο, πριν ξεχυθούν στο διάσημο τούνελ, η Pirelli εγκαινίασε το νέο της κατάστημα P Zero World.

Κι όμως το συγκεκριμένο είναι κατάστημα πώλησης ελαστικών...


Το τρίτο κατάστημα

Πρόκειται για μία μπουτίκ ελαστικών που παίρνει το όνομά της από την ομώνυμη γκάμα προϊόντων
Το επόμενο κατάστημα της Pirelli θα ανοίξει προσεχώς στο Ντουμπάι…υπερυψηλών επιδόσεων της Pirelli (UHP).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελαστικά που προορίζονται για τα πιο επιθυμητά αυτοκίνητα δρόμου αλλά και για τα μονοθέσια της Formula 1 μοιράζονται την ίδια ονομασία, P Zero, υπογραμμίζοντας τη σπορ κληρονομιά της ιταλικής φίρμας.

Το νέο κατάστημα του Μόντε Κάρλο είναι το τρίτο κατά σειρά P Zero World και το δεύτερο στην Ευρώπη, μετά τα αντίστοιχα σε Los Angeles και Μόναχο.

Πολλά super car χρησιμοποιούν ως ελαστικά πρώτης τοποθέτησης αυτά της Pirelli...

Πού βρίσκεται;

Το κατάστημα βρίσκεται σε υπόγειο επίπεδο, απέναντι από μία περιοχή όπου κατασκευάζεται ένα  Στο συγκεκριμένο κατάστημα οι πελάτες απολαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες…τεχνητό νησί 60 στρεμμάτων, δίνοντας ζωή σε ένα ολοκαίνουργιο πλωτό προάστιο του Μονακό. Με άλλα λόγια, βρίσκεται στην καρδιά του Πριγκιπάτου, σε ιδανική θέση για να θαυμάσει κάποιος μερικά από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα του κόσμου.

Το νέο P Zero World καταλαμβάνει χώρο 900 m2, όπου γίνονται παράλληλα αλλαγές ελαστικών, πλύσιμο και κέρωμα αυτοκινήτων: αποκλειστικές υπηρεσίες για τους διακεκριμένους πελάτες της Pirelli. Μόνο στα καταστήματα P Zero World, ολόκληρη η γκάμα των ελαστικών Pirelli εκτίθεται συγκεντρωμένη σε ένα σημείο, από προϊόντα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως το P Zero Trofeo R, μέχρι ελαστικά για μοτοσικλέτες, ποδήλατα και ελαστικά Pirelli Collezione για μοντέλα classic.

Τα εγκαίνια του καταστήματος P Zero World στο Monte Carlo φιλοξένησαν το παγκόσμιο ντεμπούτο της τελευταίας δημιουργίας των MV Agusta και Pirelli Design

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης