Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα αυτοκίνητο κρίνεται σύμφωνα με τις ικανότητές και την προσωπικότητά του, κάτι που ισχύει ακόμα Εκκεντρικό αυτοκίνητο και εκκεντρικός αθλητής πάνε πακέτο!και στην δική μας καθημερινότητα.
  
Για παράδειγμα, το νέο Citroen C3 με την ξεχωριστή του εικόνα σίγουρα είναι… καταδικασμένο να πετύχει.

Αυτό ισχύει και με τον εθνικό μας μαραθωνοδρόμο Χριστόφορο Μερούση, που κατέχει ρεκόρ συνεχόμενων πρώτων θέσεων στην Αυθεντικό Μαραθώνιο και όταν τρέχει ο στόχος του είναι ένας. Να τερματίσει πρώτος!

Αντέχει; Αντέχει! Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του αθλητή μεγάλων αποστάσεων Χριστόφορου Μερούση...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συνισταμένες της κορυφής!
Τι σχέση όμως έχουν το νέο Citroen C3 με τον υπεραθλητή μεγάλων αποστάσεων ο οποίος έχει
Οι αναλογίες του C3 ταιριάζουν γάντι στις… αναλογίες ενός υπεραθλητή μεγάλων αποστάσεωντερματίσει πρώτος Έλληνας τέσσερις συνεχόμενες χρονιές;

Η κορυφή και ο στόχος ικανοποίησης είναι οι συνισταμένες των δύο. Έχοντας αυτά στο μυαλό, ο αθλητής από την Χίο έκανε την επιλογή του στους… τέσσερις τροχούς, αποκτώντας για τις μετακινήσεις του όταν δεν… τρέχει, τη νέα γενιά του C3.

Το γαλλικό μοντέλο είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα και κλέβει την παράσταση, με την σχεδίαση, την τεχνολογία, την οικονομία καυσίμου και την δυνατότητα που δίνει στον ιδιοκτήτη να το διαμορφώσει σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Ο Χριστόφορος Μερούσης είναι από τους πρώτους που το έχουν στην κατοχή τους και είναι σίγουρο πως η δική του δοκιμή θα έχει να κάνει με την… αντοχή!


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Citroen C3 πατήστε
ΕΔΩ

O Χριστόφορος Μερούσης έχει τερματίσει πρώτος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο τέσσερις συνεχόμενες χρονιές...
Το εσωτερικό της νέας γενιάς του Cittoen C3...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης