Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Jeep Wrangler είναι ένα όχημα που προσφέρει αυτό το κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα τετρακίνητα οχήματα. Είναι γνωστό πως το αμερικάνικο μοντέλο έχει εξαιρετικές δυνατότητες εκτός δρόμου και χαρίζει μία πραγματική αίσθηση ελευθερίας στους επιβάτες.

Ο χρήστης του Wrangler έχει τη δυνατότητα να αφαιρεί μέρη του αυτοκινήτου. Οι πόρτες, η οροφή και τα πλαϊνά τμήματα της μπορούν να αφαιρεθούν με ιδιαίτερη ευκολία μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ ακόμα και το παρμπρίζ αναδιπλώνεται.

Ένα Jeep Wrangler μπορείς να το απολαύσεις και... ανοιχτό ακόμα και όταν βρέχει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανθεκτικό στο νερό…

Για να μπορεί να απολαύσει κανείς χωρίς έγνοιες το ανοικτό του Wrangler, η Jeep δημιούργησε ένα ιδιαίτερα Η Jeep έχει φτιάξει ειδικές υδροροές για να φεύγει το νερό από το πάτωμα…ανθεκτικό στο νερό, αλλά και στις καιρικές συνθήκες εσωτερικό.

Το πάτωμα με τις ειδικές υδρορροές στο εσωτερικό επιτρέπει το πλύσιμο απευθείας με νερό, ενώ τα ειδικά σχεδιασμένα στοιχεία του εσωτερικού –συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών συστημάτων- είναι ανθεκτικά στην υγρασία επιτρέποντας στο χρήστη ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή να καθαρίσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας ακόμα και μια πλυστική συσκευή με πίεση νερού.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Jeep Wrangler πατήστε ΕΔΩ

 

Πάρτε μία γεύση από το σχετικό video…

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης