Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από λίγες ημέρες η Peugeot έδωσε στην δημοσιότητα ένα video που δείχνει όχι απλά το Τα γυρίσματα έγιναν στην Ελλάδα τον Νολεμβριο του 2018…καινούργιο 508 αλλά την υβριδική του εκδοχή και θα αποκαλυφτεί επίσημα στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Φέροντας την κωδική ονομασία 508 Peugeot Sport Engineered, το γαλλικό τετρακίνητο πρωτότυπο θα εφοδιάζεται με έναν κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1.6 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα, με συνδυαστική απόδοση που θα φτάνει τους 400 ίππους και τα 500Nm ροπής.

Στη γλώσσα των αριθμών, το 0-100 επιτυγχάνεται σε 4,3 δευτερόλεπτα, η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως το γαλλικό μοντέλο έχει τη δυνατότητα να κινείται για 50 χλμ. αποκλειστικά και μόνο με ρεύμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το εργοστασιακό video με το πρωτότυπο των 400 ίππων που γυρίστηκε στην Ελλάδα

 

Πρώτα στην Ελλάδα!

Προς το παρόν το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει παρουσιαστεί (όπως αναφέραμε θα το δούμε σε Το concept car της Peugeot θα αποκαλυφτεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης..λίγες ημέρες στη Γενεύη) αλλά ήδη έχει πατήσει τις… ρόδες του στην Ελλάδα.

Όπως θα δείτε στο video με το 508 Peugeot Sport Engineered σε δράση, τα πλάνα έχουν τραβηχτεί στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο στο Ελληνικό!

Μάλιστα από τον περασμένο Νοέμβριο στο zougla.gr είχαμε αποκαλύψει πως στην Ελλάδα είχε γυριστεί μία διαφήμιση για το 5008, που όπως αποδείχτηκε αφορούσε στο νέο 508 και μάλιστα στην πρωτότυπη μορφή με τα 400 άλογα.

Διαβάστε επίσης: Πάμε σε 4 ξεχωριστούς προορισμούς εντός Αττικής με το νέο Peugeot 508

Το πρωτότυπο 508 Peugeot Sport Engineered φωτογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε στο Ελληνικό και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του πρώην αεροδρομίου...
Η πίσω όψη του 508 τα... σπάει!
Μοντέλο που μπαίνει (και) στην πρίζα ενώ αποδίδει 400 ίππους...
Το πιλοτήριο...
Το συγκεκριμένομοντέλο έχει τη δυνατότητα να κινείται αμιγώς μόνο με ρεύμα για 50 χλμ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης