Ακόμα ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων δηλώνει έτοιμος να προχωρήσει σε πλήρη στροφή προς την Το 2025 το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο των Βρετανώνηλεκτροκίνηση. Ο λόγος για την Aston Martin η οποία θέλει μέχρι το 2030 να έχει στην γκάμα της σχεδόν αποκλειστικά ηλεκτρικά μοντέλα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του CEO της βρετανικής φίρμας Tobias Moers, η Aston Martin θα ξεκινήσει από το 2023 να παρουσιάζει νέα υβριδικά μοντέλα και το σχέδιο είναι το 2025 να έχει έτοιμο το πρώτο της πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλά από τα εικονικά μοντέλα της Aston Martin δε θα ακολουθήσουν το δρόμο των ηλεκτρικών

Η Mercedes έβαλε το χεράκι της για να αλλάξει πορεία η Aston Martin

«Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι μέρος της πορείας μας και περιλαμβάνεται στο μελλοντικό σχεδιασμό μας. Πρώτο υβριδικό μοντέλο η DBX, το SUV της φίρμαςΈχουμε αναδιαρθρώσει τις τεχνολογίες στην εταιρεία μας σε διαφορετικό επίπεδο και έχουμε πολλές δυνατότητες», ήταν τα λόγια του CEO της Aston Martin.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτο μοντέλο που θα πάρει το δρόμο της νέας εποχής θα είναι η DBX και αυτό θα γίνει με τη βοήθεια της Mercedes. Η γερμανικός κολοσσός πέρυσι ενίσχυσε τις σχέσεις του με την Aston Martin με αποτέλεσμα να δώσει τη δυνατότητα στους Βρετανούς να επενδύσουν σε καινούριες τεχνολογίες.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν και μοντέλα στην γκάμα της Aston Martin με βενζινοκινητήρες για εκείνους που θέλουν «ένα παιχνίδι για την πίστα» σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μεγάλο αφεντικό δοκιμάζει την εξωτική Valkyrie των 1.176 ίππων

Ο Vettel πουλά τις Ferrari του

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης