Έχοντας πλέον εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του superstar του ποδοσφαίρου David Beckam ως πρεσβευτή της μάρκας, η Maserati προχωράει στα επόμενα βήματα. Με ένα teaser βίντεο αποκάλυψε τα σχέδιά της προς την ηλεκτροκίνηση με το υβριδικό Levante να είναι το επόμενο μεγάλο της project.

Ηλεκτρισμένη η τρίαινα της Maserati.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτα υβριδική έκδοση και ακολουθεί η ηλεκτρική

Η Maserati Levante Hybrid αναμένεται να χρησιμοποιήσει το σύστημα που έχουμε συναντήσει ήδη στην Ήδη εξελίσσεται πλήρως ηλεκτρική έκδοση της Levante Ghibli Hybrid. Πρόκειται για έναν συνδυασμό ενός 2λιτρου κινητήρα και ενός ηλεκτροκινητήρα με συνολική απόδοση 330 ίππων και 450Nm ροπής. Το κιβώτιο ταχυτήτων θα είναι αυτόματο 8τάχυτο, ενώ οι επιδόσεις εντυπωσιακές με τα πρώτα 100Km/h να έρχονται σε 5,7 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 255 Km/h.

Είναι βέβαιο πως θα υπάρχουν γαλάζιες πινελιές στην εμφάνιση του αυτοκινήτου προκειμένου να ξεχωρίζει η υβριδική έκδοση, ενώ θα υπάρχουν αλλαγές και στο εσωτερικό. Νέα θα είναι η οθόνη infotainment των 10,1 ιντσών, ενώ ψηφιακή θα είναι και η οθόνη πληροφοριών του οδηγού. ΤΟ πιθανότερο είναι η νέα Levante Hybrid να είναι έτοιμη το 2023, την ίδια χρονιά δηλαδή που θα παρουσιαστεί η πλήρως ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου με την ονομασία Folgore.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το teaser βίντεο της Maserati

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Μπέκαμ ντριφτάρει με τη Maserati των 580 ίππων

Ειδικές εκδόσεις για τις Maserati Levante και Ghibli

Το sport car της Maserati ντριφτάρει στις ιταλικές Άλπεις

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης