Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο αναμένεται να έρθει στην ελληνική αγορά και μάλιστα πολύ σύντομα. Πρόκειται για το Nissan Leaf, ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο το οποίο κυκλοφορεί ήδη στην Για να εισάγεις ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο πρέπει να έχεις και την κατάλληλη υποστήριξη στον πελάτη παγκόσμια αγορά έχοντας πετύχει εξαιρετικές πωλήσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zougla.gr, το ιαπωνικό μοντέλο θα φέρει στην χώρα μας η εισαγωγική εταιρεία Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης. Αν και παλαιότερα η ίδια εταιρεία είχε κάνει προσπάθειες να το εισαγάγει, το ενδιαφέρον ήταν μειωμένο και το project δεν είχε προχωρήσει. Πλέον το περιβάλλον αλλάζει, τα ηλεκτρικά οχήματα φαίνεται πως μπαίνουν δυναμικά στην αγορά και έτσι η «ελληνική» Nissan, που έχει δείξει ότι δεν κάνει ποτέ βεβιασμένες κινήσεις, ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα.

Ένα βήμα που θέλει υποδομές, υποστήριξη και γνώση και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όσοι έχουν ασχοληθεί με τα ηλετροκίνητα οχήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή είναι η πρώτη γενιά του Nissan Leaf

Στην Ελλάδα η νέα γενιά
Το Nissan Leaf είναι το πιο δημοφιλές αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα στον κόσμο, με περισσότερες από 277.000 πωλήσεις παγκοσμίωςΝα σημειώσουμε πως τον Σεπτέμβριο, θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια πρεμιέρα της δεύτερης γενιάς του Nissan Leaf, άρα το μοντέλο που θα εισαχθεί θα αφορά στην συγκεκριμένη γενιά.

Σημαντικό επίσης στοιχείο του νέου Leaf είναι και η μεγάλη αυτονομία, που σύμφωνα με την εταιρεία φτάνει τα 400 χιλιόμετρα. Από εκεί και πέρα το ιαπωνικό μοντέλο θα εφοδιάζεται με πλήθος ηλεκτρονικών συστημάτων και τεχνολογιών όπως για παράδειγμα την αυτόνομη οδήγηση.

Αυτό που μένει είναι να ανακοινωθεί επίσημα αλλά να μάθουμε και τις τιμές που θα πωλείται.

Αυτή είναι μία φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και δείχνει πως θα μοιάζει η νέα γενιά. Αν ισχύει τότε σίγουρα η 2η γενιά δεν θα έχει σχέση - σχεδιαστικά - με την πρώτη...
Aυτή είναι μία εικόνα που έχει δώσει στην δημοσιότητα η ίδια η Nissan...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης