Η Honda ανακοίνωσε το τέλος της παραγωγής σε ένα από τα εικονικά μοντέλα της στην κατηγορία Kei. Τα Η πρώτη εμφάνιση του S660 έγινε το 2015Kei Cars (ελαφριά οχήματα) είναι πολύ διαδεδομένα στην Ιαπωνία, γνωστά ως micro αυτοκίνητα, τα οποία είναι ιδανικά για φτηνές αστικές μετακινήσεις.

Ίσως, το ομορφότερο μοντέλο στην κατηγορία Kei είναι το S660 της Honda, ένα hypermini όχημα το οποίο ολοκληρώνει δυστυχώς τον κύκλο του. Πρόκειται για ένα σπορ μοντέλο με τον κινητήρα τοποθετημένο στη μέση και σχεδιασμό πολύ επιθετικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλές οι ξεχωριστές λεπτομέρειες στην τελευταία έκδοση του S660

Μικρός κινητήρας, ταπεινές επιδόσεις, πολύ στυλ!

Μη φανταστείτε όμως επιδόσεις και τελικές ταχύτητες που κόβουν την ανάσα. Ο κινητήρας του S660 είναι ένας Τον Μάρτιο του 2022 σταματά η παραγωγή του S660τρικύλινδρος 658 κ.εκ. με απόδοση 64 ίππους και βάρος μόλις 850 κιλά. Η Honda λοιπόν, κυρίως λόγο των αυστηρών προδιαγραφών ρύπων θα σταματήσει την παραγωγή του S660, αλλά πριν το κάνει αυτό θα βγάλει μια τελευταία ειδική έκδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή η έκδοση θα έχει την ονομασία Modulo X Version Z η οποία θα έχει κυρίως αλλαγές στην εξωτερική και εσωτερική εμφάνιση. Μηχανικά, η μοναδική διαφορά είναι ότι το κιβώτιο ταχυτήτων θα είναι μηχανικό 6τάχυτο και όχι αυτόματο CVT. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και αυτή η τελευταία έκδοση δε θα έρθει στην Ευρώπη, κάτι που σημαίνει ότι ένα μοντέλο της Honda ολοκληρώνει τον κύκλο του χωρίς να πατήσει τις ρόδες του στην Ευρώπη.

Το teaser βίντεο της νέας έκδοσης Modulo X του S660

 

Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με ένα S2000 τσέπης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι υπάρχει πάνω στο καπό του Honda-e;

Η ασφάλεια όπως την εννοεί η Honda

Όταν στην Ελλάδα τα αυτοκίνητα.. παγώνουν στη Σουηδία βγαίνουν για βόλτα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης