Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια το ιστορικό περιοδικό αυτοκινήτου 4Τροχοί κατεβάζει ρολά,
Η διοίκηση ανακοίνωσε σήμερα πως σταματά την κυκλοφορία των περιοδικών…μαζί και το εβδομαδιαίο Auto Bild. Ήταν Μάιος του 2013 όταν και οι δικαστικές διαμάχες μαζί με τα οικονομικά προβλήματα έβαζαν λουκέτο στο γνωστό περιοδικό. Πολύ σύντομα και με διακοπή ενός μήνα κατάφερε να κυκλοφορήσει πάλι στα περίπτερα.

Η εταιρεία «Alpha Editions» μπήκε μπροστά, πήρε τους τίτλους και συνέχισε να τους εκδίδει με επιτυχία. Μία όμως δικαστική απόφαση από διαμάχη με πρώην εργαζομένους ήταν ικανή να σταματήσει την κυκλοφορία των περιοδικών του ομίλου που εκτός των, «Auto Bild» και «4Τροχοί» εκδίδει και τα «Τηλεκοντρόλ», «7 Μέρες TV», «ΕΓΩ» και «Hello».

Το τεύχος Οκτωβρίου του ιστορικού περιοδικού 4 Τροχοί...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο οι αποζημιώσεις…
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, στέλεχος της διοίκησης σήμερα στιος 10 το πρώι Η επανακυκλοφορία με την ίδια ονομασία είναι πολύ δύσκολη…ανακοίνωσε στους εργαζόμενους πως σταματά η λειτουργία της εταιρείας ενώ θα τους καταβληθούν και αποζημιώσεις (το ρεπορτάζ λέει πως η πληρωμή θα γίνει αύριο). Εξαίρεση αποτελούν οι εξωτερικοί συνεργάτες που το μέλλον θα δείξει τι θα συμβεί με αυτούς.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι τίτλοι 4Τροχοί και Αuto Bild είναι ενοικιασμένοι για πέντε χρόνια από την εταιρεία «Τεχνικές Εκδόσεις» στην οποία η «Αlpha Editions» καταβάλλει χρήματα για αποπληρωμή παλαιών υποχρεώσεων. Αυτό και μόνο κάνει την περίπτωση της επανακυκλοφορίας αρκετά περίπλοκη ενώ ακόμα είναι πολύ νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Σε αντίθεση με τους «4Τροχούς» το εβδομαδιαίο περιοδικό αυτοκινήτου «Auto Bild» θα κυκλοφορήσει για τελευταία φορά την ερχόμενη  Παρασκευή 7 Οκτωβρίου…

Το τελευταίο τεύχος του εβδομαδιαίου περιοδικού 'Auto Bild' κυκλοφορεί την ερχόμενη Παρασκευή...

Μεγάλα προβλήματα…
Ο διαφαινόμενος πάντως ξαφνικός θάνατος των δύο ιστορικών περιοδικών έρχεται να προστεθεί στα εξαιρετικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος του αυτοκινήτου.

Εκτός από τα δύο περιοδικά υπάρχουν και άλλα που εκδίδονται με πολλές δυσκολίες και είναι σίγουρο πως τους επόμενους μήνες θα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης