Το όνομα της Opel στην Ελλάδα έχει συνδεθεί με την αξιοπιστία, το after sales και γενικότερα τα στιβαρά αυτοκίνητα. Ιδίως όταν αναφερόμαστε στο Corsa το μυαλό μας πηγαίνει σε ένα μοντέλο με Στην Ελλάδα έχουν πουληθεί σχεδόν 157.000 Opel Corsa!!! ιδιαίτερη αξία που συνδυάζει πολλά σύγχρονα στοιχεία που αναζητά ο Έλληνας οδηγός.

Το νέο Corsa διαθέτει υψηλή ποιότητα κατασκευής, σύγχρονο ντιζάιν, νέο εσωτερικό διάκοσμο αλλά και το σίγουρο… χαρτί που ονομάζεται μεταπωλητική αξία. Εδώ και περίπου έξι μήνες έχει κάνει την εμφάνισή της η νέα γενιά που δείχνει ότι η μάρκα στην χώρα μας παίζει το δικό της παιχνίδι με το Corsa. Σημαντικό ρόλο σε όλα τα παραπάνω παίζει και η τιμή του αυτοκινήτου που ξεκινά από τα 10.906 ευρώ με απόσυρση και σίγουρα βάζει πολλούς υποψήφιους αγοραστές σε σκέψη. Η τιμή αυτή αφορά την έκδοση με τον κινητήρα των 1.2 λίτρων ο οποίος αποδίδει 70 ίππους ενώ η μέση κατανάλωση των 5.4 λίτρων για κάθε 100 χλμ. δεν περνά απαρατήρητη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χιλιάδες πωλήσεις στην Ελλάδα
Αξίζει να αναφέρουμε πως από την αρχή του έτους έχουν πουληθεί 1.607 μονάδες, δηλαδή 11 στους 100 που αγοράζουν αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας επιλέγουν το Opel Corsa. Το γερμανικό αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο σε 3θυρο και 5θυρο αμάξωμα ενώ από πλευράς κινητήρων υπάρχουν εκδόσεις βενζίνης και diesel με χωρητικότητες που ξεκινούν από το 1.0 λίτρο και φτάνουν τα 1.4 λίτρα (ιπποδυνάμεις από 70 έως 115 άλογα).

Για περισσότερες πληροφορίες, προσφορές και τιμές, σχετικά με το Opel Corsa πατήστε ΕΔΩ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Ίδιο μοντέλο, άλλη γενιά, νέο αυτοκίνητο...

Οι αλλαγές στο εσωτερικό του Corsa το ανεβάζουν επίπεδο...
Η οθόνη αφής με την πολύ καλή ευκρίνεια βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα...
Οι βασικές σχεδιαστικές γραμμές δεν έχουν αλλάξει...
Πέντε γενιές Opel Corsa με 12.5 εκ. πωλήσεις παγκοσμίως!!!

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης