Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα πρωτοποριακό ταξιδιωτικό με την ονομασία “BMW X7 & 7 Series Grand CS EU Media Experience Tour 2019” διοργανώνει τις τελευταίες εβδομάδες η BMW κεντρικής και Ν/Α Ευρώπης.

Σχεδόν 150 Ευρωπαίοι δημοσιογράφοι ταξιδεύουν από χώρα σε χώρα με την ολοκαίνουργια BMW X7 και την ανανεωμένη Series 7, προκειμένου να ανακαλύψουν τις δυνατότητες των παραπάνω μοντέλων και να τα οδηγήσουν σε ξεχωριστές και πολύ ψαγμένες διαδρομές.

Αρκετές BMW X7 θα κάνουν την εμφάνισή τους στη Βόρεια Ελλάδα για τις ανάγκες δημοσιογραφική εκδήλωσης...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Από Βουλγαρία στην Ελλάδα…

Η εκδήλωση ονομάζεται BMW X7 & 7 Series Grand CSEU Media Experience Tour 2019…Ήδη το ταξιδιωτικό βρίσκεται σε εξέλιξη και τις επόμενες ημέρες τα αυτοκίνητα με τους δημοσιογράφους θα κινηθούν από την Ρουμανία με κατεύθυνση προς Βουλγαρία.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο επόμενος προορισμός μετά την Βουλγαρία είναι η Ελλάδα καθώς οι συμμετέχοντες θα οδηγήσουν από τη γειτονική χώρα προς την Θεσσαλονίκη για να βρεθούν αμέσως μετά στην Χαλκιδική (πρώτο “πόδι).

Επιβλητική από κάθε άποψη η ανανεωμένη BMW Series 7

Επίκεντρο η Ελλάδα

Αρκετές premium εταιρείες επιλέγουν την Ελλάδα για παρουσιάσεις μοντέλωνΗ επιλογή είναι σίγουρο πως θα αφήσει ικανοποιημένους τους τυχερούς που θα οδηγήσουν τα πολυτελή οχήματα σε ελληνικό έδαφος και μάλιστα μία χρονική περίοδο που θεωρείται ιδανική λόγω καιρικών συνθηκών.

Γι’ ακόμα μία φορά η Ελλάδα βρίσκεται στις επιλογές μεγάλων εταιρειών που την επιλέγουν για να παρουσιάσουν νέα μοντέλα. Να θυμίσουμε πρόσφατα, πως η Land Rover παρουσίασε τη νέα γενιά του Evoque όπως και η Porsche την ολοκαίνουργια 911.

 

Το εσωτερικό της BMW X7

 

Έτοιμη να ανακαλύψει νέους προορισμούς...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης