Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που είναι ευρέως γνωστό για την υγραεριοκίνηση είναι η τιμή πώλησης και η οικονομία που κάνει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου. Ωστόσο, δεν είναι λίγα τα προβλήματα που παρουσιάζονται μετά την τοποθέτηση ενός τέτοιου συστήματος που προβληματίζει όλους αυτούς που έχουν προχωρήσει στην εν λόγω επιλογή.

«Μυστικά» που πρέπει να γνωρίζουν όσοι έχουν ή σκέφτονται να τοποθετήσουν σύστημα υγραεριοκίνησης Αυτό που θα πρέπει οπωσδήποτε, όσοι σκέφτονται να τοποθετήσουν σύστημα υγραεριοκίνησης είναι να το κάνουν σε επαγγελματίες που γνωρίζουν την δουλειά τους. Από εκεί και πέρα, οι ίδιοι μηχανικοί είναι αυτοί που θα αναλάβουν στο μέλλον και το service του συστήματος καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους τα… προβλήματα. Στο παρακάτω video, το οποίο βρήκαμε στο διαδίκτυο, ο μηχανικός μία εταιρείας που τοποθετεί τέτοια συστήματα εξηγεί απλά, μερικά πράγματα που πρέπει να γίνονται αλλά και να γνωρίζουν τόσο οι πελάτες όσο και οι τεχνίτες.

Σημαντικό στοιχείο είναι η συντήρηση των 20.000 χιλιομέτρων ενώ αυτό που θα πρέπει να γνωρίζουμε είναι η φθορά των μπεκ που παίζει καθοριστικό ρόλο στην απόδοση αλλά και στα… προβλήματα που πιθανά να παρουσιαστούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε το video και είναι σίγουρο πως θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο

 

* Αν έχετε και εσείς ενδιαφέροντα άρθρα που μπορούν να δημοσιευτούν μπορείτε να τα στέλνετε με μήνυμα στο inbox του Facebook, “Auto Moto by zougla.gr” πατώντας ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης