Όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζουν οι καλοκαιρινές διακοπές, η διάθεση ανεβαίνει και το μυαλό μας ταξιδεύει.

Λογικό, καθώς όλοι θέλουν να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους για το φθινόπωρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα ραγισμένο ή ένα σπασμένο τζάμι πρέπει να επισκευαστεί/αλλαχτεί άμεσα, καθώς είναι θέμα ασφάλειας, ιδίως όταν είναι να φύγουμε διακοπές και να καλύψουμε πολλά χλμ.

Έλεγχος για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο

Λίγο πριν από την καλοκαιρινή εξόρμηση, με γεμάτες μπαταρίες θα πρέπει να είναι και το αυτοκίνητό μας, προκειμένου να Κανείς δεν θέλει απρόοπτα στις διακοπές του…περάσουμε καλά και να μην τρέχουμε με… απρόοπτα, ιδίως τις ημέρες των διακοπών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που πρωτίστως πρέπει να κάνουμε είναι να ελέγξουμε μηχανολογικά το όχημά μας καθώς και τα σημεία που ενδεχομένως να μας δημιουργήσουν «πονοκέφαλο» και μεγάλη ταλαιπωρία.

Τα ελαστικά (τσιμούχες) στις πόρτες προσφέρουν πολύ καλή ηχομόνωση στο ταξίδι...

Τι να ελέγξω και πού…

Η εταιρεία ΦΙΛΗΣGlass, κορυφαία στον χώρο των κρυστάλλων, γρύλων στις θύρες και «ελαστικών» Στη ΦΙΛΗΣGlass επισκευάζεις και αντικαθιστάς εύκολα, γρήγορα και οικονομικά… (τσιμούχες) για παράθυρα κ.ά., προσφέρει υπηρεσίες που θα μας γλυτώσουν από πιθανά προβλήματα.

Για παράδειγμα, ένα ράγισμα στο παρμπρίζ που χρειάζεται άμεσα επισκευή ή αντικατάσταση κρυστάλλου. Ένας χαλασμένος γρύλος πόρτας που δεν είναι ό,τι καλύτερο για ταξίδι και μάλιστα όταν πρέπει να… πληρώσουμε διόδια, ενώ τα «λάστιχα» σε πόρτες και χώρο αποσκευών καλό είναι να αλλαχτούν εάν θέλουμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Με τις αντηλιακές μεμβράνες θα ρίξετε κατά πολύ τη θερμοκρασία στην καμπίνα των επιβατών...

 

Γρήγορα και οικονομικά…

Ακόμη ένα θέμα που πολλοί δεν το σκέφτονται αλλά στο… διά ταύτα είναι σημαντικό και η εταιρεία ΦΙΛΗΣGlass προτείνει, ιδίως όταν μεταφέρουμε μικρά παιδιά, αφορά στην τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών.

Όλα τα παραπάνω μπορεί ο καθένας να τα ελέγξει και να τα επισκευάσει, πολύ γρήγορα, με χαμηλό κόστος και μόνο από ειδικευμένο προσωπικό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της ΦΙΛΗΣGlass πατήστε ΕΔΩ

 

Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με την επισκευή ή αντικατάσταση γρύλου παραθύρου πατήστε ΕΔΩ

 

Βρείτε το πιο κοντινό (σε όλη την Ελλάδα) κατάστημα ΦΙΛΗΣGlass πατώντας ΕΔΩ

 

Η αλλαγή του πλαϊνού καθρέπτη έχει να κάνει με την ασφάλειά μας...

 

Ένας χαλασμένος γρύλος επισκευάζεται ή αντικαθίσταται εύκολα και με χαμηλό κόστος...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης