Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σκάνδαλο της VW με τους πετρελαιοκινητήρες έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις σε όλο τον κόσμο και όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει και ποια θα είναι η επίσημη αντίδραση της εταιρείας. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, τόσο οι ιδιοκτήτες όσο και οι υποψήφιοι πελάτες βρίσκονται σε… αναμμένα κάρβουνα Σε λίγες ημέρες θα μάθουμε τις κινήσεις που θα γίνουν από την «μαμά» VW καθώς θέλουν να μάθουν τι πραγματικά ισχύει με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Αυτό ισχύει σαφώς και για την Ελλάδα αλλά και για τους πελάτες της VW που μεταφράζονται σε εκατοντάδες χιλιάδες. Μην ξεχνάμε πως η VW έχει φανατικούς φίλους στη χώρα μας ενώ σχεδόν κάθε χρόνο βρίσκεται στο ΤΟΡ 3 των πωλήσεων. Προς το παρόν δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την εισαγωγική εταιρεία Kosmocar.

To σκάνδαλο με τους κινητήρες diesel έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση σε παγκόσμιο επίπεδο..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κανένα θέμα με την ασφάλεια
Παρ’ όλα αυτά, ο γενικός διευθυντής της εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων VW, Στήβεν Σίρτης μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια παρουσίασης του νέου Touran αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο θέμα.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα ασφάλειας και έστειλε το μήνυμα πως θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή και να περιμένουμε τις κινήσεις που θα κάνει η VW Γερμανίας.

Παρακολουθήστε τις σημερινές δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Kosmocar Στήβεν Σίρτη

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης