Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Camera: Γιώργος Κωστούρος


Εδώ και λίγα… 24ωρα έχει ξεκινήσει η διάθεση του νέου μοντέλου της Subaru με την ονομασία Levorg. Ένα όνομα που μας ακούγεται κάπως… περίεργο για μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας, αλλά όπως Ιαπωνική πρόταση με καθαρόαιμη τετρακίνηση, καλές επιδόσεις και χώρους… αποδεικνύεται στην πράξη είναι μία ιδιαίτερη πρόταση στην κατηγορία των οχημάτων Station Wagon.

Κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής παρουσίασης εντός Ελλάδας και συγκεκριμένα στο γραφικό Γαλαξίδι, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων Subaru, Γιάννης Χεκιμιάν. Χωρίς… πολλά, πολλά, τον ρωτήσαμε απλά πράγματα και ζητήσαμε απλές απαντήσεις. Όχι… πολιτικές όπως άλλωστε συνηθίζονται από άλλα στελέχη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χωρίς να διαστάσει, μας απάντησε απλά και κατανοητά, προκειμένου ο καθένας, που δεν διαθέτει πολλές γνώσεις για το αυτοκίνητο να πάρει τις απαντήσεις του! Η… συνέχεια, στο παρακάτω video ή ακόμα καλύτερα, σε κάποια αντιπροσωπεία της Subaru όπου υπάρχει προς δοκιμή το νέο Levorg…

Διαβάστε επίσης: Subaru Levorg: Οδηγούμε το νέο σπορ – οικογενειακό μοντέλο


Ερωτήσεις (του zougla.gr) και απαντήσεις (από τον Διευθ. Συμβ. Γιάννη Χεκιμιάν) για το νέο Subaru Levorg…

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης