Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το να οδηγείς όλη τη γκάμα (ή… σχεδόν όλη) των μοντέλων της Porsche και μάλιστα σε ένα
Backstage από δοκιμή με όλη τη γκάμα των μοντέλων τη Porsche στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρώναυτοκινητοδρόμιο υψηλού επιπέδου όπως είναι αυτό που βρίσκεται στις Σέρρες είναι σίγουρα εμπειρία.

Σε ένα ασφαλές περιβάλλον μπορείς να πατήσει το γκάζι παραπάνω, να φρενάρεις απότομα, να στρίψεις με… πολλά και γενικά να δοκιμάσεις τόσο τις ικανότητες του αυτοκινήτου όσο και τις δικές σου.

Ταυτόχρονα με την βοήθεια εκπαιδευτών μπορείς να εξελίξεις τις οδηγικές σου ικανότητες και να γίνεις καλύτερος αλλά και πιο προσεκτικός όταν κινείσαι στο δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαμός μέσα στις… Porsche

Πάμε… πίστα;
Πριν από λίγο καιρό η εισαγωγική εταιρεία έδωσε τη δυνατότητα σε δημοσιογράφους από την Ελλάδα να οδηγήσουν στην πίστα τα Boxster, Cayman, Panamera, Macan και φυσικά την 911. Στο… φυσικό Όταν οδηγείς Porsche και σε πίστα περνάς καλά, θες δε θες…περιβάλλον για τέτοιου είδους αυτοκίνητα, είχα την ευκαιρία να οδηγήσω όλα τα παραπάνω και μαζί με τον Πάρι Ποντίκα από το Πρώτο Πρόγραμμα να περάσουμε μία διαφορετική ημέρα.

Αφήνοντας στην… άκρη την οδηγική εμπειρία, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας όλα όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες εκείνη την ημέρα. Θα διαπιστώσετε, παρακολουθώντας το video, όλα όσα δεν θα δείτε πουθενά και δεν θα διαβάσετε κάπου αλλού, σε κανένα άλλο site, εφημερίδα ή και περιοδικό. Θα ακούσετε τους διαλόγους οδηγού – συνοδηγού, την πλάκα που κάναμε οδηγώντας τόσο εντυπωσιακά και ποθητά αυτοκίνητα αλλά και την ικανοποίηση που βιώσαμε (όσοι οδηγήσαμε) με τα μοντέλα της Porsche.

Ζήστε την εμπειρία
Ο καθένας μπορεί να ζήσει μία τέτοια οδηγική εμπειρία…Άλλωστε η δοκιμή ενός αυτοκινήτου είναι μία ευχάριστη υπόθεση τόσο για έναν επαγγελματία δημοσιογράφο όσο και για έναν ερασιτέχνη ιδιοκτήτη οδηγό.

Δείτε και θα καταλάβετε πόσο ωραία μπορείς να περάσεις παρακολουθώντας μία τέτοια εκδήλωση που διοργανώνει τόσο η Porsche όσο και άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες…


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γκάμα των μοντέλων της Porsche πατήστε
ΕΔΩ

Porsche 911 turbo: all time classic με απεριόριστες δυναότητες και ικανότητες

Η Porsche Boxster

H Porsche Cayman είναι εκπληκτική στν πίστα

Απίστευτα γρήγορη η Porsche Panamera turbo. Ιδανική για... ανήσυχους οικογενειάρχες!

Porsche Macan turbo...

Όλα τα μωρά στη... σειρά!

Άμ δεις μία τέτοια ανοιχτή πόρτα δεν μπαίνεις μέσα;

Μουράκλες...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης