Η επιτυχία δεν είναι ποτέ τυχαία και έρχεται μετά από κόπο, επιμονή και υπομονή. Όσο κοιτάς ψηλά και θέλει Η Volvo είναι η μάρκα που ξέρει να προσφέρει ασφάλεια στους επιβάτες…να ικανοποιείς τους πελάτες σου, να προσφέρεις αυτό το κάτι διαφορετικό, τόσο κερδίζεις την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους.

Όλα τα παραπάνω είναι στοιχεία της κουλτούρας που έχουν οι άνθρωποι της Volvo, μίας μάρκας που θέλει πάντα να ξεχωρίζει και να προσφέρει το κάτι παραπάνω δίνοντας βαρύτητα στο σημαντικότερο απ’ όλα, που είναι η ασφάλεια. Άλλωστε από την ίδρυσή της το 1927, η σουηδική μάρκα σχεδιάζει αυτοκίνητα που δίνουν προτεραιότητα στους ανθρώπους, παρουσιάζοντας σημαντικές καινοτομίες ασφαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα Volvo δεν είναι απλά αυτοκίνητα, αλλά αυτοκίνητα που "βλέπουν" και "αντιλαμβάνονται"  τι γίνεται γύρω μας

H ζώνη τριών σημείων

Τα προϊόντα και οι καινοτομίες της αφορούν σε ιδέες που άλλαξαν τον κόσμο του αυτοκινήτου με τρανταχτό Η Volvo παραιτήθηκε από τα δικαιώματα ευρεσιτεχνίας της ζώνης τριών σημείων για να σωθούν ζωές…παράδειγμα το έτος 1959 όταν και ο μηχανικός της Volvo Nils Bohlin τοποθέτησε τις ζώνες ασφαλείας τριών σημείων στο μοντέλο παραγωγής PV544.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, το καινοτόμο αυτό αξεσουάρ αντιμετωπίστηκε διστακτικά από τον κόσμο όμως η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους μας.

Έκτοτε, εκτιμάται ότι έχουν σωθεί πάνω από ένα εκατομμύριο ζωές ως αποτέλεσμα της παραίτησης της Volvo Cars από τα δικαιώματα ευρεσιτεχνίας της, ώστε όλοι να μπορούν να επωφεληθούν από ένα τόσο σημαντικό προϊόν.  

Ο μηχανικός της Volvo Nils Bohlin θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ο "νονός" των ζωνών ασφαλείας τριών σημείων

Καινοτομίες…

Η Volvo δεν σταμάτησε μόνο στις… ζώνες αλλά συνέχισε να παρουσιάζει και να πρωτοπορεί με συστήματα Ακόμα και μεθυσμένος να είσαι το αυτοκίνητο σε προειδοποιείπου είναι πολύ γνωστά και ο κοινός τους παρανομαστής είναι ένας. Nα σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές.

Μεταξύ άλλων, η Volvo Cars, το 1991 παρουσίασε το σύστημα προστασίας από πλευρικές συγκρούσεις ενώ το 1998 εμφανίστηκε το σύστημα προστασίας από τραυματισμούς στον αυχένα Whiplash. Πλέον διαθέτει συστήματα που βοηθούν στην αντιμετώπιση της οδήγησης υπό την επήρεια μέθης και της απόσπασης της προσοχής.

Οι κάμερες εποπτείας του οδηγού, μαζί με άλλους αισθητήρες, επιτρέπουν στο αυτοκίνητο να παρέμβει όταν ένας οδηγός που βρίσκεται ξεκάθαρα υπό την επήρεια μέθης ή έχει απόσπαση προσοχής κινδυνεύει από σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο.

Με τις τεχνολογίες της Volvo προστατεύεται σε υψηλό βαθμό ο αυχένας των επιβατών...

Ισχυρό μήνυμα

To 2020 και θέλοντας να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα σχετικά με τους κινδύνους της υπερβολικής ταχύτητας, Ο τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 180χλμ./ώρα για λόγους ασφαλείαςμείωσε την τελική ταχύτητα όλων των νέων αυτοκινήτων στα 180 χλμ./ώρα.

Επίσης οι άνθρωποι της μάρκας εξετάζουν το πώς ο έξυπνος έλεγχος ταχύτητας και η τεχνολογία geofencing θα μπορέσουν να περιορίσουν αυτόματα τις ταχύτητες κοντά σε σχολεία και νοσοκομεία.

Το μέλλον της αυτοκίνησης και της καινοτομίας είναι κάτι που ήδη έχει εξελίξει αλλά και συνεχίζει να το κάνει η Volvo. Η γκάμα των μοντέλων της προσφέρει όλα τα παραπάνω και πολύ περισσότερα με στόχο την μείωση των ατυχημάτων αλλά και τα μηδενικά δυστυχήματα

 

Για να δείτε τη γκάμα των μοντέλων της Volvo πατήστε ΕΔΩ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης