Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τελευταία χρόνια η αγορά του αυτοκινήτου μπορεί να κερδίζει συνεχώς έδαφος, ωστόσο παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Αποδεδειγμένα ο κόσμος αναζητά την ευκαιρία, την προσφορά αλλά και το λεγόμενο… value for money.

Οι... ανοιξιάτικες προσφορές ισχύουν για όλη την Ελλάδα

Μέχρι… σήμερα
Αυτό τον παλμό έπιασε η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Peugeot και διέθεσε από τις αρχές του Οι αντιπροσωπείες της Peugeot σε όλη την Ελλάδα θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι το 6 το απόγευμαμήνα έναν πολύ μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων σε προνομιακές τιμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αποτέλεσμα ήταν να… ξεπουλήσει, δίνοντας όμως την ευκαιρία στον κόσμο να αποκτήσει καινούργιο αυτοκίνητο με πλούσιο εξοπλισμό και σε χαμηλότερες τιμές από τον αρχικό τιμοκατάλογο.  

Το πρόγραμμα Peugeot Spring Sales, όπως ονομάστηκε, λήγει… σήμερα και γι’ αυτό το λόγο οι αντιπροσωπείες της μάρκας σε όλη την Ελλάδα θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 6 το απόγευμα (και όχι μέχρι τις 3) για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τη μεγάλη ζήτηση.

Οι προσφορές αφορούν και σε επαγγελματικά οχήματα (στη φωτό το Traveller)

Επιβατικά – επαγγελματικά
Με λίγα λόγια, όσοι ψάχνετε καινούργιο αυτοκίνητο μπορείτε είτε να επισκεφτείτε μία αντιπροσωπία της Peugeot ή να επικοινωνήσετε για να πάρετε πληροφορίες για όλη τη γκάμα, από το 108 (με 9.9950 ευρώ) μέχρι και το 5008, όπως και για επαγγελματικά οχήματα.


Για να δείτε τη γκάμα των μοντέλων της Peugeot πατήστε
ΕΔΩ


Βρείτε τον πιο κοντινό σε εσάς αντιπρόσωπο της Peugeot, πατώντας
ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης