Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλες και φίλοι, καλημέρα και καλή εβδομάδα. Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και η ζέστη σε… ωθεί σε  όποια παραλία – κοντινή – μπορείς να βρεις. Πολλοί ήδη βρίσκονται σε διακοπές, οπότε τους εύχομαι να
Τώρα που καλοκαίριασε να σημειώσουμε πως ο μαϊντανός είναι πολύ ωραίος για καβουροσαλάτες!!!περάσουν τέλειες ημέρες, ξεκούραστες και ξένοιαστες από την καθημερινότητα που στις περισσότερες περιπτώσεις έχει γίνει δύσκολη και ανιαρή.

Εμείς όμως βρισκόμαστε εδώ για να σας ενημερώνουμε καθημερινά με οτιδήποτε συμβαίνει γύρω από το αυτοκίνητο και… όχι μόνο και να σας αλλάζουμε κάπως την διάθεση!

Οι εποχές άλλωστε έχουν αλλάξει μαζί και η ενημέρωση που γινόταν από περιοδικά και εφημερίδες, καθώς πλέον γίνεται από κινητά και tablet.
    
Άρα, μπορείτε 24 ώρες το 24ωρο να μαθαίνετε τι συμβαίνει, τι θα κυκλοφορήσει, τι βγήκε, τι… οδηγούμε, πρόσφορες, καθημερινότητα και πολλά άλλα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ωραίο να βλέπεις λογότυπα που σχετίζονται με το αυτοκίνητο ακόμα και σε πλοία όπως για παράδειγμα το ταχύπλοο της SEAJETS...

Ενημέρωση 24 ώρες το… 24ωρο!
Μαζί με τον Λουκά Παπαλάμπρο και την αίθουσα σύνταξης του zougla.gr που δεν… κοιμάται ποτέ, Συνεχίζουμε δυναμικά την ενημέρωση με όπλο την αγάπη μας για το αυτοκίνητο  ξαγρυπνάμε για εσάς για να ξέρετε τι συμβαίνει πάντα γύρω σας χωρίς σάλτσες και γλειψίματα… Είμαστε εδώ, όπως κάθε Δευτέρα με τα «Νέα της Πιάτσας» για να σας μεταφέρουμε όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες και αφορούν το αυτοκίνητο και την μοτοσικλέτα.

Όπως όμως λέμε κάθε εβδομάδα, η ζωή συνεχίζεται, το ίδιο και τα παραλειπόμενα αλλά και παρασκηνιακά νέα, τα οποία καταγράφουμε και δημοσιεύουμε για να ξέρετε τι γίνεται γύρω σας!

Μην ξεχνάτε και τον τρόπο που μπορείτε να μας στέλνετε τα δικά σας νέα που μπορείτε να κάνετε μέσω e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis)


Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!

———————————————————

Το ΠΟΙΗΜΑ της εβδομάδας*
Στην θερινή ραστώνη η αγορά μπουκώνει
και σχέδια για το φθινόπωρο σκαρώνει
Όσοι διαλαλούν πως πήζουν
μάλλον σε καρέκλες σαπίζουν και φούμαρα πολλά ατμίζουν
Ας προσέξουν όμως γιατί στο βασίλειο της αρπακόλλας
μένει στο τέλος μόνο ο τιραμόλας
*από αναγνώστη

———————————————————

QUIZ: Ποιοι… μαϊντανοί της πιάτσας που το παίζουν πηγμένοι, παραθυμιάζουν τις αντιπροσωπείες ότι πρέπει να κάνουν test drive με τα μοντέλα τους για να τα προβάλλουν;

———————————————————

Το έχω γράψει πολλές φορές – γιατί αξίζει – για τον Πάνο Σεϊτανίδη, πως είναι από τους λίγους γνήσιους ρεπόρτερ που το ψάχνουν και δεν αντιγράφουν! Τελικά με την δουλειά του, που δεν διατυμπανίζει, ανταμείβεται και αυτό το εισέπραξε πρόσφατα με το νέο του project  που αφορά σχολιασμό μέσω youtube και αφορά στην Formula 1. Τη δουλειά του αναγνώρισε η Red Bull που αγκάλιασε το project και το μεταδίδει από το επίσημο της κανάλι μέσω διαδικτύου! Όλα αυτά χωρίς ψηστήρια και γλειψίματα…

Ο Πάνος Σεϊτανίδης...

 
———————————————————

Βρέξε κ@λ#. Φάε ψάρι… Την κλασική λαϊκή ρήση φαίνεται πως είχε στο μυαλό του ο Σ.Χ. (Στράτης Χατζηπαναγιώτου) και τα πήρε στο κρανίο με τους άσχετους…

 
———————————————————

Όπως μαθαίνουμε κάτι δυνατό ετοιμάζει ο Άρης Γαλανόπουλος (ΣΚΑΙ – Καθημερινή) για το Φθινόπωρο. Μετά τα… μπάνια του λαού που συνήθως τελειώνουν τον Σεπτέμβρη θα μάθουμε και περισσότερα.

———————————————————

Με όποιο… δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Ρήση που θα λέγαμε ότι ταιριάζει γάντι στον Στέλιο Ιακωβίδη, ο οποίος με πατέρα τον κορυφαίο μάνατζερ Γιάννη Ιακωβίδη ξέρει να βάζει στο… αυλάκι ό,τι πιάνει στα χέρια του. Τρανταχτό παράδειγμα η πλατφόρμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων carwall.gr που πάει… σφαίρα και είναι ίσως η μοναδική με πραγματική ενημέρωση και πράγματα που θέλει να μάθει αυτός που πουλά και αγοράζει αυτοκίνητο.

Γιάννης (δεξιά) και Στέλιος Ιακωβίδης...

 
———————————————————

Πάταγο… έκανε το Ford Fiesta RS WRC που έφερε για να τρέξει σε ελληνικό αγώνα ο Μάριος Ηλιόπουλος. Αρκετές ημέρες μετά (την ανάβαση Καστανιάς) και ακόμα παραμιλάνε οι φίλαθλοι για το… τέρας που εμφανίστηκε και έτριβαν τα μάτια τους.

Ευχόμαστε να κοσμήσει και άλλους αγώνες με την στήριξη της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας, καθώς ο πρόεδρος της Ford Motor Hellas Νίκος Νοταράς όχι μόνο ξέρει από αγώνες αλλά γνωρίζει και τα οφέλη από ένα τέτοιο υπερσύγχρονο αγωνιστικό αυτοκίνητο...

Το Ford Fiesta RS WRC του 'Mario' έκανε την εμφάνισή του και προκάλεσε τον θαυμασμό των φιλάθλων...

 
———————————————————

Την Πέμπτη 14 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη παρουσίαση της «νέας» Skoda που από την 1η Ιουνίου βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Kosmocar. Πρώτη εμφάνιση και για τα νέα της στελέχη…

———————————————————

Εκδήλωση και για την Pirelli την Πέμπτη 14 Ιουλίου. Με την ευκαιρία του καλοκαιριού η εταιρεία θα αποχαιρετήσει τον Δημήτρη Παπαδάκο που πάει… Ιαπωνία αλλά και θα καλοσωρίσει τον γνώριμο Γιώργο Τόκα που αναλαμβάνει τα ηνία.

———————————————————

Όλο το καλοκαίρι θα μας κρατά συντροφιά ο Πάρις Ποντίκας, από την συχνότητα του Πρώτου Προγράμματος, του μοναδικού πανελλαδικού ραδιοφώνου. Η εκπομπή του Auto club βγαίνει στον αέρα κάθε Σάββατο και Κυριακή 13:00 – 14:00.

Ο Πάρις Ποντίκας...

 
———————————————————

 
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος...

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι από τους αφανείς ήρωες του… backstage στην Formula 1. Γράφει και σχολιάζει πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν και το κάνει όπως φαίνεται με τον καλύτερο τρόπο εδώ και χρόνια. Καθόλου τυχαίο και το… retweet που έκανε σε ανάρτησή του ο Fernando Alonso!

Ο Alonso έκανε retweet από τον Έλληνα... F1enigma!

 
———————————————————

Νέο καλοκαιρινό… τεύχος για την έντυπη μορφή του motori που εκδίδει ο Γιάννης Σταυρόπουλος

 

 
———————————————————

Ανακοινώνει σύντομα για… Ανδρέα Χριστοφορίδη ή όχι ακόμη;

 
———————————————————

Τρία χρόνια συμπλήρωσε ήδη η TEOREN motors, επίσημη εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Renault και Dacia στην Ελλάδα… Πέρυσι έκλεισε με συνολικό μερίδιο 4.1%. Φέτος, μέχρι και τον Μάιο ήταν στο 3.7% και όπως φαίνεται το νούμερο μέχρι το κλείσιμο το έτους θα ανέβει αρκετά!

———————————————————

Στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι βρίσκεται ήδη το πρώτο Volvo S90, το νέο μεγάλο σεντάν της σουηδικής φίρμας! Τις επόμενες ημέρες θα κοσμεί και τις αντιπροσωπείες της μάρκας σε όλη την Ελλάδα

 
To πρώτο Volvo S90...

———————————————————

Παράδοση – παραλαβή, αν και…. καθυστερημένα, του συλλεκτικού λευκώματος για τα πέντε χρόνια του gocar. Ο Γιάννης Λημναίος μας το παρέδωσε αυτοπροσώπως και ο Πάρις Ποντίκας απαθανάτισε τη στιγμή! Ένα λεύκωμα που το έχω γράψει και παλαιότερα, κοσμεί το χώρο…

Με χαρά παρέλαβα το συλλεκτικό λεύκωμα των 5 χρόνων από τον Γιάννη Λημναίο!

———————————————————

Την 4η αντιπροσωπεία BMW i (τα ηλεκτρικά μοντέλα της ανεξάρτητης μάρκας) ετοιμάζει το BMW Group Hellas. Έτσι, μετά την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και την Λάρισα σειρά έχει η Κρήτη.

 
———————————————————

«Το 2016 στόχος είναι η επικοινωνία της νέας φιλοσοφίας Skoda και ο ορισμός της βάσης για σταδιακή αναβάθμιση των εκθέσεων». Δηλώσεις στους “4 Τροχούς” του Αντρέα Χαλμπέ, διευθυντή πωλήσεων και marketing Skoda στην Ελλάδα.

———————————————————

Εβδομαδιαία ημίωρη εκπομπή ετοιμάζουν από Σεπτέμβριο και μέσα από την συχνότητα του SBC οι Ηλίας Ματζαβάς και Νίκος Τσάδαρης. Το όνομα της εκπομπής car plus.

———————————————————

Δημοσιογραφική παρουσίαση σχεδιάζει για τις επόμενες ημέρες στην Αίγινα η Mitsubishi και θα αφορά το νέο Space Star

———————————————————

Την πρώτη της εμφάνιση και παρουσίαση σε δημοσιογράφους πραγματοποίησε η νέα product manager του Renault Kadjar, Μαρία Εξαδακτύλου.

———————————————————

Το διαγωνισμό Miss Παγκόσμιος Τουρισμός 2016 στήριξε η Citroen AVC του ομίλου Αντωνέλη της Θεσσαλονίκης… Όπως θα δείτε τα μοντέλα πόζαραν δίπλα στα… μοντέλα της γαλλικής φίρμας που βρέθηκαν στους χώρους του Hyatt Regency.

Πολλά... μοντέλα!

 
———————————————————

Το μοναδικό Skoda Fabia R5 που ανήκει σε Έλληνα και συγκεκριμένα στον Σερραίο Διαμαντή Τζαμπάζη, ταξιδεύει προκειμένου να συμμετάσχει στο ράλι Casentino που θα διεξαχθεί στην γειτονική Ιταλία.

Το συγκεκριμένο Skoda Fabia R5 ανήκει στον Σερραίο επιχειρηματία Διαμαντή Τζαμπάζη

 
———————————————————

Το… τεράστιο κατάστημα της Mazda που βρισκόταν στην λεωφόρο Αθηνών δίπλα από το Χρηματιστήριο) ανακαινίζεται. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι, αν θα συνεχίσει σαν αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ή θα γίνει κάτι άλλο…

Κάποτε το συγκεκριμένο κατάστημα έσφυζε από μοντέλα της Mazda...

 
———————————————————

Δυναμική συνέντευξη τύπου της anytime που λανσάρει νέα προϊόντα και για πρώτη φορά κάλεσε μαζικά συντάκτες που αρθρογραφούν για το αυτοκίνητο. Το ρόλο του έπαιξε σίγουρα και ο Κώστας Παναγάκης που διαχειρίζεται εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο.

 
O Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Interamerican Γιώργος Κώτσαλος...

 
———————————————————

Νέο τεύχος με τον αριθμό Νο32 για το ηλεκτρονικό περιοδικό gocar magazine…  

 

 
———————————————————

Δύο υπηρεσιακά οχήματα που κινούνται με φυσικό αέριο παρέλαβε πριν από λίγες ημέρες ο Δήμος Λάρισας.

Ο Δήμος Λάρισας απέκτησε οχήματα με φυσικό αέριο...

 
———————————————————

Στο μουσείο Μπενάκη πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα ημερίδα του Κ.Α.Π.Ε. (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας) και αφορούσε την ηλεκτροκίνηση. Από την πλευρά των εισαγωγικών εταιρειών αυτοκινήτου παρευρέθησαν οι, Κατερίνα Σταυροπούλου (Mercedes – Smart), Γιάννης Μεθενίτης (Nissan) και Αντώνης Αδάναλης (BMW). Μάλιστα ο τελευταίος ήταν ιδιαίτερα καυστικός τονίζοντας πως οι… φωστήρες της Κυβέρνησης έχουν άγνοια και δεν ενδιαφέρονται να μάθουν για την ηλεκτροκίνηση. Από την εκδήλωση δεν έλειψε και ο διευθυντής του Σ.Ε.Α.Α. Δημήτρης Πάτσιος.

———————————————————

ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ από την… ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

Νέο τεύχος για το περιοδικό MotoGP world με ψαγμένη όπως πάντα θεματολογία που επιμελείται ο μετρ του είδους, Δημήτρης Διατσίδης.

 

———————————————————

Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα της BMW Motorrad Hellas με την επωνυμία Βαγιανέλης Α.Ε. Η νέα αντιπροσωπεία βρίσκεται στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 339 στην Ηλιούπολη.

 
———————————————————

Πωλήσεις Περιοδικών Αυτοκινήτου

Σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη» τα περιοδικά Auto Bild και Auto Τρίτη για το χρονικό διάστημα 27/6/2016 έως 3/7/2016 πούλησαν 5.220 και 3.490 τεύχη αντίστοιχα.

———————————————————

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**
Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.zougla.gr 7
2. www.protothema.gr 14
3. www.gazzetta.gr 18
4. www.sport-fm.gr 23
5. www.newsit.gr 24
6. www.car.gr 29
7. www.in.gr 36
8. www.newsbomb.gr 47
9. www.pronews.gr 49
10. www.newsbeast.gr 57
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)*
1. www.autotriti.gr 213
2. www.newsauto.gr 280
3. www.gocar.gr 340
4. www.autoblog.gr 368
5. www.drive.gr 624
6. www.caranddriver.gr 860
7. www.4troxoi.gr 916
8. www.autogreeknews.gr 1.055
9. www.caroto.gr 1.926
10. www.carzine.gr 2.275
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα
** μέτρηση 11/7/2016

———————————————————

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Φωτογραφία (συλλεκτική) από στελέχη της TEOREN που ακούν με… ευλάβεια, ερώτηση του Δημήτρη Σπυράκη κατα τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το νέο Kadjar.

Από αριστερά: Γιώργος Σταμέλος Προϊστάμενος Πωλήσεων, Ιωάννης Μουρτζούκος Προϊστάμενος Τεχνικής Εκπαίδευσης, Μαρία Εξαδακτύλου Product Manager και Μαρία Παπαδάκη Διευθύντρια Marketing και  Επικοινωνίας

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης