Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Να ‘μαστε πάλι εδώ, κάθε Δευτέρα με ειδήσεις, νέα, παραλειπόμενα από την… πιάτσα, όπως άλλωστε έχει καθιερωθεί να λέγεται! Θέματα που δεν θα Η ζωή συνεχίζεται  διαβάσετε πουθενά αλλού και είναι σίγουρο πως θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον…

Να ξεκινήσω με τα συλλυπητήρια στο παλικάρι που χάθηκε προ ολίγων ημερών (αναφέρομαι στον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη) αλλά και να πω τα συλλυπητήρια στις οικογένειες όλων αυτών που καθημερινά χάνονται στην άσφαλτο και δυστυχώς δεν δίνουμε σημασία. Δυστυχώς ήταν γραφτό να γίνει, έγινε και όπως ξαφνικά μπήκε στη ζωή μας ο δημοφιλής τραγουδιστής τόσο ξαφνικά έφυγε. Οτιδήποτε και να γράψουμε, όταν χάνεται μία ανθρώπινη ζωή είναι περιττό… Αυτό που θα πρέπει να μάθουμε είναι τι πραγματικά έφταιξε προκειμένου όσοι μένουμε πίσω να ξέρουμε, για να αποφεύγουμε…

Μπορεί πολλοί δρόμοι εξαιτίας των αγροτικών κινητοποιήσεων να παραμένουν κλειστοί, παρόλα αυτά δεν πτοούμαστε...

Δώστε λύση ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Στο άλλο θέμα των τελευταίων… μηνών, δηλαδή αυτό της παράτασης του μέτρου της απόσυρσης τα Εδώ η απόσυρση εκεί η απόσυρση πού είναι η… απόσυρση; πράγματα δεν είναι και τόσο καλά. Δυστυχώς έχει… αραχνιάσει όλη η πιάτσα λόγω έλλειψης απόσυρσης. Κοινώς δεν κινείται φύλλο και αυτό αποτυπώνεται από την έλλειψη δραστηριοτήτων στο χώρο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τα άλλα και όπως λέμε κάθε εβδομάδα, η ζωή συνεχίζεται, το ίδιο και τα παραλειπόμενα αλλά και παρασκηνιακά νέα, τα οποία καταγράφουμε και δημοσιεύουμε. Τέλος, μην ξεχνάτε και τον τρόπο που μπορείτε να μας ενημερώνετε με τα δικά σας νέα. Μπορείτε να το κάνετε μέσω e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis)

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!  

——————————————————— 

QUIZ:

Κάποτε ήταν το “front tooth” της δημοσιογραφικής πιάτσας και τώρα παριστάνει το “bluetooth” σε δορυφορικό επίπεδο! Για ποιον χτυπά η καμπάνα; (ντιν, νταν)

———————————————————

Το ΠΟΙΗΜΑ της εβδομάδας…*

Από φούμαρα η πιάτσα έχει χορτάσει
Και από αηδία κοντεύει να ξεράσει
Νομίζουν ότι με φτηνά κόλπα ο κόσμος θα ξεχάσει
Έλα όμως που το ταμείο έχει αδειάσει
Και κοντοζυγώνει η ώρα που το μέλλον θα τους «ξεδοντιάσει»
*από αναγνώστη

———————————————————

Δεν βλέπει παράταση στο μέτρο της απόσυρσης ο διευθυντής του περιοδικού Car & Driver, Νίκος Μερτέκης. To έγραψε στο Twitter. Του ευχόμαστε να βγει ψεύτης!

———————————————————

Παρέλαση… δημοσιογράφων γίνεται στην ραδιοφωνική εκπομπή του Πάρι Ποντίκα στο Πρώτο Πρόγραμμα που εκπέμπει σε όλη την Ελλάδα. Πολυφωνία σε όλα τα θέματα που ακούγονται, για να μπορεί ο καθένας να βγάζει πιο ασφαλή συμπεράσματα…

 
Ο Πάρις Ποντίκας...

———————————————————

Ελληνικό γύρισμα με πλάνα 360 μοιρών για μοντέλο της BMW θα δούμε σύντομα…

Περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα... 

———————————————————

Το 19ο ηλεκτρονικό τεύχος του inMotion by gazzetta.gr βρίσκεται ήδη στον αέρα. Σε αυτό μπορεί ο καθένας να ενημερωθεί για νέα μοντέλα αυτοκινήτου – μοτοσικλέτας, να.. ξεφυλλίσει το ερωτικό ημερολόγιο του MotoGP κ.ά. Την επιμέλειά του έχουν οι Πέτρος Πιτσίνης και Γιώργος Βαρίνος

 

———————————————————

 

Παρουσίαση στην Ισπανία για τα 20 χρόνια Cupra διοργάνωσε προ ημερών η SEAT στην Βαρκελώνη

 
Το άλλοτε και το... τώρα στην πίστα

———————————————————

Μάχιμος ο Αντώνης Στιβαχτάρης ο οποίος τρέχει και δεν προλαβαίνει με τις παρουσιάσεις. Έτσι, μετά την δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Honda HR-V στους δημοσιογράφους σειρά είχε το ετήσιο συνέδριο της Αφοί Σαρακάκη που διοργανώθηκε στο Plaza Resort Hotel στην Ανάβυσσο

Από το ετήσιο συνέδριο του ομίλου Σαρακάκη...

 
———————————————————

Το trcoff του Γιάννη Στέφου άλλαξε ονομασία και από trcoff.blogspot.gr έγινε trcoff.gr!!!

———————————————————

Συνεργασία με την FCA Greece ξεκίνησε η εταιρεία Βελμάρ, μέλος του ομίλου Θ. Βασιλάκη. Οι εγκαταστάσεις της με πωλήσεις και service για τα οχήματα (Abarth, Alfa Romeo, Fiat & Fiat Professional) θα βρίσκονται στην Ν. Ερυθραία.

———————————————————

Ισχύει πως περιοδικά αυτοκινήτου κυκλοφορούν με ίδια κείμενα αλλά διαφορετικούς τίτλους; Αν ισχύει κάτι τέτοιο για τι ειδικό Τύπο μιλάμε;

———————————————————

Σήμερα διεξάγεται στο μουσείο Γουλανδρή στην Κηφισιά το ετήσιο συνέδριο δικτύου Citroen & DS Automobiles.

———————————————————

 
Από την παρουσίαση του νέου Toyota Prius στην Βαλένθια...

νέα γενιά του Prius παρουσίασε στην Βαλένθια η Toyota. Στην παρουσίαση παρευρέθησαν και αρκετοί Έλληνες δημοσιογράφοι...

 
Ακτινογραφία του νέου Toyota Prius στην Βαλένθια...

———————————————————

Mercedes σύγχρονες αλλά και από άλλες εποχές...

Παρούσα και στην εικαστική έκθεση με την ονομασία The Mercedes Benz “Circle of Art” Exhibition η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των γερμανικών αυτοκινήτων. Η συγκεκριμένη διεξάγεται στο Ζάππειο Μέγαρο.  

 

———————————————————

Τη νέα γενιά του Navara παρουσιάζει αυτή την εβδομάδα η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Nissan. Την Τετάρτη διεξάγεται εκδήλωση για συνεργάτες και αντιπροσώπους και την Πέμπτη για δημοσιογράφους.

Τα δύο πρώτα Nissan Navara που 'πάτησαν' Ελλάδα...

———————————————————

Είχε δεν… είχε το τσίμπησε το εργαλείο για δοκιμή και άρχισε τις βόλτες, πολύ γνωστός δημοσιογράφος του χώρου!

———————————————————

Και δεύτερο δημοσιογραφικό i8 έβγαλε η BMW στέλνοντας το μήνυμα της πολιτικής που ακολουθεί. Στο ίδιο μήκος… κύματος και η Audi με το ολοκαίνουργιο R8 ενώ ετοιμάζεται και η Mercedes με το AMG GT. Με λίγα λόγια ο premium… πόλεμος καλά κρατεί σε όλα τα επίπεδα!

BMW i8... Και αυτό κυκλοφορεί ανάμεσά μας!

———————————————————

Tour… σε 8 πόλεις της Ελλάδας (με την ονομασία Generation X Roadshow) ετοιμάζει η BMW προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα στον κόσμο να οδηγήσει τα μοντέλα με το γράμμα Χ.


————————————————————————————-

ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ από την… ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

————————————————————————————-

Ο δημοσιογράφος και μέλος της Ενώσεως Συντακτών Στέργιος Μανώλης από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε δυναμικά νέα συνεργασία με τη Μακεδονική Εκδοτική Εκτυπωτική Α.Ε. η οποία εκδίδει στη βόρεια Ελλάδα τις ιστορικές εφημερίδες Μακεδονία και Θεσσαλονίκη.

Ο Στέργιος Μανώλης ανέλαβε τον τομέα αυτοκίνητο για την εφημερίδα Μακεδονία αλλά και την ενότητα στο site της εταιρεία (www.makthes.gr

 
Συνεργασία με την εφημερίδα Μακεδονία ξεκίνησε ο δημοσιογράφος Στέργιος Μανώλης...

———————————————————

Απλήρωτοι και φανερά προβληματισμένοι σχετικά με το μέλλον τους, παραμένουν στα καταστήματα λιανικής που διατηρεί μεγάλη εισαγωγική εταιρεία αυτοκινήτων στην Θεσσαλονίκη… Κανείς δεν ενημερώνει τι θα συμβεί.

————————————————————————————-

ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ από την ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

————————————————————————————-

Στην Βαρκελώνη πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η παρουσίαση του μικρότερου μέλους της οικογένειας Scrambler της Ducati, στην οποία παραβρέθηκαν τα περιοδικά Moto&Rider, Moto.

Άλλα κόλπα με Ducati Scrabler...
 
———————————————————

Έτοιμη η ελληνική ομάδα ΚΤΜ για το 2016...

Η ΚΤΜ παρουσίασε τις αγωνιστικές της ομάδες για το 2016 σε μια όμορφη εκδήλωση στο bar Nixon προ ολίγων ημερών… Παράλληλα, έδωσε τη δυνατότητα στον ταξιδευτή Κώστα Μητσάκη να παρουσιάσει φωτογραφίες και ντοκουμέντα από τα ταξίδια του στις 5 Ηπείρους.

Ο Κώστας Μητσάκης έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με μοτοσικλέτες...

———————————————————

H Yamaha θα παρουσιάσει την αγωνιστική της δραστηριότητα για το 2016 σε μια εκδήλωση αποκλειστικά για τους δημοσιογράφους ειδικού Τύπου, την ερχόμενη Παρασκευή στον πολυχώρο Athinais.

———————————————————

Μέσα στις επόμενες μέρες, η Suzuki θα ανακοινώσει μια μοναδική παροχή για 4 σημαντικά μοντέλα μοτοσικλετών της. Και λέμε μοναδική γιατί θα περιλαμβάνει ακόμα και 5ετή δωρεάν συντήρηση!!!

———————————————————

Σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη» τα περιοδικά Auto Bild και Auto Τρίτη για το χρονικό διάστημα 8-14/2/2016 πούλησαν 5.140 και 3.820 τεύχη αντίστοιχα.

———————————————————

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**
Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)
1. www.zougla.gr 6
2. www.protothema.gr 13
3. www.newsit.gr 18
4. www.sport-fm.gr 21
5. www.gazzetta.gr 26
6. www.newsbomb.gr 30
7. www.in.gr 32
8. www.car.gr 37
9. www.pronews.gr 41
10. www.newsbeast.gr 45
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα


Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο
(TOP
10)*

1. www.newsauto.gr 225
2. www.autotriti.gr 278
3. www.autoblog.gr 369
4. www.gocar.gr 420
5. www.4troxoi.gr 940
6. www.caroto.gr 1.191
7. www.caranddriver.gr 1.308
8. www.carzine.gr 1.469
9. www.drive.gr 1.561
10. www.motornews.gr 2.380
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα

** μέτρηση 22/2/2016

———————————————————

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ο Κώστας Καββαθάς ποζάρει με την Lancia Fulvia… Συλλεκτική φωτογραφία δεκαετίες πριν…

Ο Κώστας Καββαθάς...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης