Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι μας. Υγεία πάνω απ’ όλα γιατί όπως βλέπουμε Μία προσευχή για όσους δίνουν τη δική τους “μάχη” μόνο καλό θα κάνει…και ακούμε υπάρχει προβληματισμός σχετικά με τον Covid-19 που δεν λέει να μας παρατήσει με τίποτα.

Το να ακούμε καθημερινά για εκατοντάδες νεκρούς  συνανθρώπους μας δεν είναι και η καλύτερη είδηση αλλά είναι αληθινή και πρέπει να μας προβληματίσει. Από την άλλη, χιλιάδες «μολύνονται», οι ΜΕΘ γεμίζουν, οπότε η πρόληψη και η προφύλαξη είναι πράγματα που πρέπει να ακολουθήσουμε με ευλάβεια.

Σε κάθε περίπτωση να προσευχηθούμε για όλους εκεί έξω που μάχονται με το θάνατο αλλά και τους επαγγελματίες του συστήματος υγείας που δίνουν το δικό τους αγώνα για να βγουν νικητές…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάντο όπως ο Πάνος Σεϊτανίδης που είναι εθελοντής αιμοδότης...

Προσαρμογή…

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσουμε για να συνεχίσουμε να συζητάμε για Πλέον ζούμε σε ένα ψηφιακό περιβάλλον…αυτοκίνητα, να βγαίνουμε για… καφέ, να βλέπουμε από κοντά συγγενείς και φίλους. Μέχρι να γίνει και να συμβεί όμως αυτό, πορευόμαστε σε ένα ψηφιακό περιβάλλον που μπορεί να μην μας αρέσει αλλά μας βοηθά στο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε, να εργαζόμαστε και να μαθαίνουμε.

Προσαρμογή χρειάζεται και στις ψηφιακές τεχνολογίες και να είστε σίγουροι πως όσο καλύτερα τις μάθουμε τόσο καλύτερα θα πάμε μπροστά, ιδίως όταν μας αποχαιρετήσει ο ιός.

Η επιτυχία είναι απλή…

Μην ξεχνάτε πως η επιτυχία είναι απλή και μπορεί να έρθει, αρκεί να κάνεις το σωστό με τον σωστό τρόπο, τη σωστή χρονική στιγμή. Τόσο απλά και… σωστά!

Δυστυχώς κάπως έτσι έχει καταντήσει η... πιάτσα. Καιρός να την αλλάξουμε!

Εκθέσεις και αυτοκίνητα της χρονιάς!

Για σήμερα πάντως και όπως θα δείτε, η πιάτσα έχει φουλ ενημέρωση, όχι για ένα αλλά για πολλά αυτοκίνητα της χρονιάς (χάσαμε τη μπάλα πλέον και ο κόσμος έχει κουραστεί), για εκθέσεις, ψηφιακές παρουσιάσεις και πολλά άλλα.

Όσον αφορά στην αγορά των αυτοκινήτων, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν κρατιέται στα πόδια της και αντιστέκεται …

Θα έρθει η ώρα που θα πάρουμε και πάλι τα βουνά (στη φωτό το Volvo XC40 T5 Plug in Hybrid)

Πού θα στείλετε τα νέα

Για όσους τώρα θέλουν να μας ενημερώσουν για όσα γίνονται και δεν τα παίρνουμε… είδηση, μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «Για τα Νέα της Πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!
 

Αθήνα... άδεια στις 7 το απόγευμα! Ποιος θα το περίμενε;

 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

 

Το ποίημα της εβδομάδας…

Από κορονοϊό η πιάτσα δε μασάει..
Γιατί το αυτοκίνητο και virtual τσουλάει

 

———————————————————————————————

 

Με επίσημο mail οι διοργανωτές της έκθεσης αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση expo» έκαναν γνωστό στις εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτων πως η επόμενη διεθνής έκθεση θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 23-31 Οκτωβρίου 2021, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan expo. Το χαρακτηριστικό είναι πώς θα φιλοξενήσει και τις αγορές της νοτιοανατολικής Ευρώπης, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά και ενδεχομένως να προσελκύσει πάνω από 120.000 επισκέπτες!

Στην έκθεση του 2021 αναμένεται πολύς κόσμος...

 

———————————————————————————————

 

Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ψηφιακό συνέδριο για την ηλεκτροκίνηση με την ονομασία «Electric Vehicle Conference». Όπως μαθαίνουμε ο Διευθυντής Σύνταξης του gocar Γιάννης Λημναίος, θα συντονίσει μία από τις ενότητες του ψηφιακού συνεδρίου.

O Γιάννης Λημναίος

 

———————————————————————————————

 

Με την υπογραφή του «δικού» μας Κωνσταντίνου Ανανιάδη ο οποίος είναι διευθυντής marketing της εταιρείας Unicars στην Κύπρο (Audi, VW, κ.λπ.) πραγματοποιήθηκε η τηλεοπτική παρουσίαση της 8ης γενιάς VW Golf στην Κύπρο. Χαρακτηριστικό της παραγωγής είναι το μέρος που έγινε το γύρισμα και συγκεκριμένα στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου. Όλα προσαρμόστηκαν στα δεδομένα του Covid-19 ενώ το παρών έδωσε και η CEO της Unicars, Χριστιάννα Διογένους

Ελληνική... υπογραφή είχε το γύρισμα του VW Golf 8ης γενιάς για την Κυπριακή τηλεόραση

 

———————————————————————————————

 

Η… Black Friday πλησιάζει και όλες ανεξαιρέτως οι εταιρίες, είτε επίσημα, είτε ανεπίσημα τρέχουν (ήδη)πάρα πολύ καλές προσφορές. Όσοι σκέφτονται αγορά αυτοκινήτου είναι μία ευκαιρία να κάνουν την έρευνά τους και θα… καταλάβουν!

 

———————————————————————————————

 

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 14:10 ξεκινά για 22η χρονιά το τηλεοπτικό Traction που θα μεταδοθεί από το STAR Channel. Βασικός παρουσιαστής είναι Κώστας Στεφανής και δίπλα του βρίσκονται οι: Μάνος Στεφανής, Ινώ Στεφανή, Θωμάς Ευθυμίου, Θανάσης Χούντρας και Βασίλης Τσακίρογλου.

 

 

———————————————————————————————

 

Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου ξεκινά η πρώτη ψηφιακή ελληνική έκθεση αυτοκινήτου. Ψηφιακός διοργανωτής είναι το autotriti.gr το οποίο αναμένει περισσότερους από 2 εκατομμύρια διαδικτυακούς επισκέπτες…

 

———————————————————————————————

 

To χρονικό διάστημα 11-13 Ιουνίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η 1η Διεθνής Έκθεση Ηλεκτροκίνησης Electromobility που είχε αναβληθεί λόγω COvid-19…

 

———————————————————————————————

 

Δύο εκθέσεις αυτοκινήτου ανακοίνωσε πως θα διοργανώσει ο Τάκης Τρακουσέλλης το 2021. Η πρώτη είναι προγραμματισμένη για το διάστημα 6-16 Μαΐου με θεματολογία «Τα νέα ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα και οι τεχνολογίες τους» και η δεύτερη για το διάστημα 23/9-3/10 με Premium μοντέλα. Οι δύο εκθέσεις θα είναι υπαίθριες και θα φιλοξενηθούν στον εξωτερικό χώρο του Golden Hall.

O Τάκης Τρακουσέλλης

 

———————————————————————————————

 

Συνεργασία με την ελληνική εταιρεία παιχνιδιών Desyllas Games, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και ένα εβδομαδιαίο Blog που αφορά σε επίκαιρα θέματα από το μαγικό κόσμο της Formula 1, ξεκίνησε ο Πάνος Σεϊτανίδης που κάθε φορά μας εκπλήσσει θετικά με ότι καινούριο ξεκινά…

Τα υπερατού που όλοι αγαπήσαμε!

 

———————————————————————————————

 

Οι τίτλοι που αφορούν σε ψηφοφορίες για την ανάδειξη αυτοκινήτου της χρονιάς είναι πλέον αρκετοί για μία χώρα όπως είναι η Ελλάδα. Ο σημαντικότερος απ’ όλους είναι ο ευρωπαϊκός θεσμός, το γνωστό COTY που φέτος για πρώτη φορά θα ψηφίσει η Ελένη Ξενάκη από το περιοδικό 4 Τροχοί. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ποιοι υπάρχουν:

  1. Ευρωπαϊκό COTY: Ελένη Ξενάκη
  2. Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της χρονιάς: Μιχάλης Γεωργιάδης
  3. Αυτοκίνητο της χρονιάς για την Ελλάδα: 22 δημοσιογράφοι
  4. Αριστεία 4 Τροχοί: Βραβεία Περιοδικού 4 Τροχοί
  5. Best Car: Βραβεία περιοδικού AutoΤρίτη
  6. Ευρωπαϊκό Auto Best: Γιάννης Σταυρόπουλος
  7. COTY.gr: Βραβεία περιοδικού CAR και newsauto.gr (για πρώτη φορά φέτος)

 

———————————————————————————————

 

Η μοναδική εταιρεία που δεν συμμετέχει σε θεσμούς που αφορούν σε ψηφοφορίες σχετικά με «αυτοκίνητο της χρονιάς» είναι η Mercedes. Η BMW και σε επικοινωνία που είχαμε με τον διευθυντή δημοσίων σχέσεων του BMW Group, Κωνσταντίνο Διαμαντή, μας ξεκαθάρισε πως οι εταιρείες BMW και MINI δεν έχουν ποτέ δηλώσει πως δεν συμμετέχουν.

 

———————————————————————————————

 

Το newsauto.gr έκανε γνωστό πως θα αναδείξει το αυτοκίνητο της χρονιάς κάνοντας χρήση του τίτλου coty.gr. Ένας τίτλος που είχε κατοχυρώσει πριν από πολλά χρόνια ο Κώστας Παπατριανταφύλλου (των περιοδικών Power, κ.λπ.) και το είχε κάνει όχι μόνο με την ελληνική κατάληξη «gr» αλλά και με άλλες. Τελικά το όνομα κατέληξε στο newsauto.gr

 

———————————————————————————————

 

Ο Πέτρος Τριανταφύλλης του Auto Τρίτη έριξε τα βελάκια του μέσω ανάρτησης που έκανε στο Facebook.

 

———————————————————————————————

 

Για τον ερχόμενο Μάρτιο στην Ιταλία προγραμματίζεται η δημοσιογραφική παρουσίαση του ηλεκτρικού Skoda ENYAQ iV.

To Skoda ENYAQ iV

 

———————————————————————————————

 

Ό Βαγγέλης Γκούμας δεν είναι απλά ένας δημοσιογράφος αλλά ένας γνήσιος ρεπόρτερ που κάνει περήφανο τον κλάδο του αυτοκινήτου καθώς αρθρογραφεί και για τα αυτοκίνητα, στο star.gr. Ο καθημερινός του αγώνας περιλαμβάνει εκτός από… ρόδες, ρεπορτάζ σε νοσοκομεία, με μετανάστες, σε λεωφορεία κ.ά. που ιδίως την εποχή του Covid-19 ελάχιστοι το τολμούν. Καθημερινά τον παρακολουθούμε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Μάρα Ζαχαρέα στο STAR Channel και τον διαβάζουμε, όπως προαναφέραμε στο star.gr

Ο Βαγγέλης Γκούμας δεν κάνει απλά ρεπορτάζ αλλά αυτό της πρώτης γραμμής!

 

———————————————————————————————

 

Τη στήλη του αυτοκινήτου στην ιστοσελίδα meaculpa.gr αναλαμβάνει ο Νίκος Μιχαλόπουλος.

 

———————————————————————————————

 

Μέλος και επίσημος εκπρόσωπος της Automotive Glass Europe (AGE) στην Ελλάδα έγινε πρόσφατα η εταιρεία ΦΙΛΗΣGlass η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα τα τελευταία 8 χρόνια. Η AGE είναι ένας διεθνής οργανισμός που συσπειρώνει εταιρείες θραύσης κρυστάλλων αυτοκινήτων μεταξύ διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών και όχι μόνο, δημιουργώντας ένα παγκόσμιο δίκτυο εξυπηρέτησης.

 

———————————————————————————————

 

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου η DS Automobile διοργανώνει δημοσιογραφική διαδικτυακή παρουσίαση για τη νέα αγωνιστική σεζόν του πρωταθλήματος Formula e που διεξάγεται με ηλεκτρικά μονοθέσια. Τη συγκεκριμένη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και Έλληνες δημοσιογράφοι.

 

———————————————————————————————

 

Τον πρωταθλητή Ελλάδας στα χωμάτινα ράλι Γιάννη Παπαδημητρίου αλλά και τον Αντώνη Αργυρόπουλο από το Παρίσι φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα στην τηλεοπτική του εκπομπή «Πάνω από τα Όρια» ο Στράτος Φωτεινέλης.  Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Attica TV το Σάββατο στις 18:00 και σε επανάληψη την Κυριακή στις 10:00 π.μ.

Στράτος Φωτεινέλης (πάνω αριστερά), Αντώνης Αργυρόπουλος (πανω δεξιά) και Γιάννης Παπαδημητρίου

 

———————————————————————————————

 

Μέσω διαδικτύου πραγματοποιήθηκαν οι αποκαλύψεις των νέων μοντέλων της Kawasaki για το 2021. Οι παρουσιάσεις για τα ZX-10R, ZX-10RR αλλά και για το ZH2 SE έγιναν στο επίσημο κανάλι της Kawasaki στο YouTube.

 

———————————————————————————————

 

Συνεργασία με τον Γιάννη Πετρόχειλο στον τομέα της μοτοσικλέτας ξεκινά από το Σάββατο 28 Νοεμβρίου (και κάθε Σάββατο) στον ραδιοφωνικό σταθμό Ελλάδα 94,3 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

 

———————————————————————————————

———————————————————————————————-

 

  • Ταξίδια
  • Παρουσιάσεις
  • Εκδηλώσεις 

 

Πραγματοποιούνται μόνο ψηφιακές λόγω Covid-19

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-


ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ
 alexa.com**
 

Σελίδες γενικού περιεχομένου με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.in.gr 5
2. www.lifo.gr 7
3. www.protothema.gr 9
4. www.zougla.gr 12
5. www.iefimerida.gr 15
6. www.newsit.gr 17
7. www.tanea.gr 24
8. www.ethnos.gr 29
9. www.gazzetta.gr 31
10. www.liberal.gr 32
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο*
1. www.newsauto.gr 46
2. www.autogreeknews.gr 64
3. www.gocar.gr 206
4. www.autotriti.gr 211
5. www.traction.gr 225
6. www.drive.gr 446
7. www.autoagora.gr 524
8. www.4troxoi.gr 606
9. www.caranddriver.gr 622
10. www.autoblog.gr 661
*TOP10 στην Ελλάδα
 
Σελίδες με αγγελίες αυτοκινήτων
1.www.car.gr 44
2. www.ix.gr 6.889
3. www.carwall.gr 8.672
* η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 23/11/2020 (20:00)

 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ YOUTUBE

1. Βασίλης Σαρημπαλίδης: 95.900
2. Trcoff: 29.900  
3. Drive magazine: 20.100
4. Tractiongr: 12.500
5. Carotogr: 10.700
6. CarGuysGr: 3.740
7. Gocar: 3.420
8. 4Τροχοί: 2.770
9. Εκπομπή Οδηγώντας: 2.400
10. Newsauto: 2.300
11. Ariadni Gerasimidou: 2.190
12. Auto Τρίτη: 1.280
13. Επί Τροχών TV: 1.260
14. Πάνος Σειτανίδης: 1.050
15. Γιώργος Σαργιαννίδης: 821
16. Auto Greek News: 384
*μέτρηση στις 23/11/2020 (20:00)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης