Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκλογές στην Ελλάδα είναι παρελθόν (οι περισσότεροι ήδη τις έχουν ξεχάσει) και πλέον το μόνιμο θέμα συζήτησης, ιδίως στο χώρο του αυτοκινήτου, έχει γίνει το Dieselgate, γνωστό και ως το σκάνδαλο της VW με τους πετρελαιοκινητήρες. Δεν υπάρχει αμφισβήτηση πως οι Γερμανοί έβαλαν το χέρι τους Είχαμε που είχαμε το.. dieselgate της VW μας «έσκασε» και το θέμα με τα τέλη κυκλοφορίας!!! Για να δούμε τι θα γίνει και τι θα ισχύσει καθώς θα επηρεαστεί σημαντικά ο κλάδος… για να αλλάξουν δεδομένα στα χαρτιά αλλά η αποκάλυψη της δεκαετίας (τουλάχιστον) δείχνει να αλλάζει στο μέλλον πολλά πράγματα.

Το σίγουρο είναι πως οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων VW δεν θα έχουν θέμα με την ασφάλεια τους. Αυτό που πρέπει να περιμένουμε είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και αυτό διότι το θέμα είναι πολύ λεπτό. Άρα οτιδήποτε γραφτεί χωρίς αποδείξεις μόνο κακό κάνει. Το θέμα είναι ξεκάθαρο, αλλά αυτό που μένει είναι να δούμε πόσο μεγάλο είναι… Τα εσωτερικά έγγραφα πάνε και έρχονται και αυτά που θα ακούσουμε τις επόμενες ημέρες θα δημιουργήσουν περαιτέρω συζητήσεις… Απλά υπομονή για να δούμε ποια είναι η άκρη του νήματος και ποιος ή ποιοι φταίνε.

Κατά τα άλλα η ζωή συνεχίζεται, το ίδιο και τα παραλειπόμενα με τ παρασκηνιακά νέα τα οποία καταγράφουμε και δημοσιεύουμε. Τέλος, μην ξεχνάτε και τον τρόπο που μπορείτε να μας ενημερώνετε με τα δικά σας νέα. Μπορείτε να το κάνετε μέσω e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλή ανάγνωση!  

———————————————————

QUIZ:

θα τον λέγαμε και…. Μάικ Λαμάρ της πιάτσας καθώς καταφέρνει και βγάζει λαγούς από το καπέλο του. Συγκεκριμένα, βρίσκει λύση από την Οpel μέχρι και την… Mitsubishi!

——————————————————— 

Χαμός έχει γίνει με την VW παγκοσμίως και το σκάνδαλο με τα πετρελαιοκίνητα οχήματά της. Η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα καθώς όλοι θέλουν να μάθουν τι ισχύει με τα ελληνικά αυτοκίνητα. Αναμένουμε την επίσημη θέση από την εισαγωγική εταιρεία.

———————————————————

Αποχωρεί τέλος του μήνα ένας από τους κορυφαίους κατά γενική ομολογία μάνατζερ στον κλάδο του αυτοκινήτου. Και εδώ περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας…

———————————————————

Συνεργάτη για τα social media αναζητά το gocar.gr. Το ανακοίνωσαν άλλωστε και από την ιστοσελίδα τους. Για να δείτε την αγγελία πατήστε ΕΔΩ

———————————————————

Παρασκευή 26 και Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου ταξίδεψαν εκτός… Ελλάδος οι δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου για να οδηγήσουν τη νέα γενιά του Audi A4.

Παρουσιάστηκς στο εξωτερικό και... έρχεται

———————————————————

Παρουσία πολλών δημοσιογράφων έγινε η πρώτη παρουσίαση των εκδόσεων Vignale για μοντέλα της Ford. Πρόκειται για τις πολυτελείς εκδόσεις της μάρκας που θα πωλούνται από το πρώτο Ford Store κατάστημα το οποίο, όπως έχουμε γράψει βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης 574 στην Αργυρούπολη.

O πρόεδρος της Ford Motor Hellas Νίκος Νοταράς ενημερώνει τους δημοσιογράφους...

———————————————————

Ξεκινά προς τα τέλη Οκτωβρίου η νέα τηλεοπτική προσπάθεια του Τάκη Τρακουσέλη και του Τάκη Πουρναράκη μέσα από την συχνότητα του Action 24.

——————————————————–

Απάντηση μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook έδωσε ο Γιάννης Σταυρόπουλος για το θέμα σχετικά με την Fiat στην Ελλάδα και τα όσα γράψαμε. Ο ίδιος ανέφερε πως ίσως εγώ έχω πρόβλημα με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Fiat Κορίνα Πατέλη, ωστόσο το γνωρίζει πως αν είχα κάτι θα είχε ήδη γραφτεί. Άλλωστε από αυτή εδώ τη στήλη δεν βγάζουμε εσώψυχα ή προσωπικές αντιπάθειες αλλά μεταφέρουμε και ενημερώνουμε τους ανθρώπους του χώρου για τα όσα συμβαίνουν.

——————————————————— 

Εντυπωσιακή είναι η ταμπέλα του πρώτου Ford Store στην Ελλάδα το οποίο βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης 574 στην Αργυρούπολη. Το λογότυπο της μάρκας φαίνεται από.. χιλιόμετρα μακριά αλλά όπως διαπιστώσαμε κάτι δεν πήγε καλά με τον… οβάλ κύκλο.

 Εντυπωσιακή η πινακίδα της Ford...

———————————————————

Φωτογραφία με τη νέα εταιρική εικόνα της Mazda ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο εκπρόσωπος της μάρκας στην Ελλάδα στο κομμάτι του after sales,  Αρτέμης Ξαγοράρης. Μήπως θέλει να μας πει κάτι; Μήπως… ψήνεται η ενεργοποίηση των πωλήσεων στην χώρα μας; Θα μάθουμε σύντομα.

 

———————————————————

Η Renault στήριξε τον 9ο γύρο λίμνης Ιωαννίνων. Το Twingo ήταν πλοηγός του αγώνα, ενώ τα Clio και Captur περίμεναν τους αθλητές να τους βραβεύσουν!

——————————————————— 

Σε πλήρη λειτουργία μία από τις πιο εντυπωσιακές αντιπροσωπείες Citroen, Lancia, Jeep. Ο λόγος για την AVC Α.Ε. που έχει έδρα στο 9ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών.

 

———————————————————

Το νέο Νissan Navara έρχεται στην Ελλάδα αρχές του 2016. Ωστόσο το πρώτο εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες καθώς το δοκίμασε το περιοδικό Τροχοί &TIR που όπως φαίνεται είναι στα.. μέσα και έξω όσον αφορά το επαγγελματικό όχημα στην Ελλάδα!

Το νέο Nissan Navara επί ελληνικού εδάφους!!!!

———————————————————

Κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα το νέο τεύχος της εφημερίδας GO. Μηνιαία έκδοση και δυνατή από την Θεσσαλονίκη με την υπογραφή του Νίκου Χριστόπουλου και την εμπειρία του Κώστα Χριστόπουλου.

 

———————————————————

Χορηγός της πρώτης  υποθαλάσσιας χορευτικής παράστασης με υποβρύχιο κοινό, το Drops of Breath ήταν η Opel η οποία δείχνει ότι στηρίζει ξεχωριστές εκδηλώσεις με παγκόσμιο ενδιαφέρον. Δυστυχώς την πρώτη μέρα της παράστασης όσοι είχαν προγραμματίσει να βουτήξουν για να παρακολουθήσουν μέσα στο νερό την παράσταση δεν το έκαναν λόγω των.. θολών νερών!

Όσοι πήγαν την περασμένη Παρασκευή να παρακολουθήσουν την παράσταση βουτώντας στη θάλασσα τελικά την είδαν από οθόνη...

———————————————————

Παρουσιάστηκε εντός Αττικής το νέο VW Touran το οποίο ξεκινά άμεσα να πωλείται στην Ελλάδα. Φυσικά κατά τη διάρκεια της παρουσίασης δεν έλειψαν τα πηγαδάκια σχετικά με το σκάνδαλο Dieselgate .

Πολύ ωραίος ο χώρος που επιλέχτηκε να γίνει η παρουσίαση του νέου VW Touran...

 
———————————————————

Σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη» το περιοδικό Auto Bild για το χρονικό διάστημα 14-20 Σεπτεμβρίου πούλησε 5.510 τεύχη.

———————————————————

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**

Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)
1. www.zougla.gr 7
2. www.protothema.gr 11
3. www.newsit.gr 14
4. www.gazzetta.gr 15
5. www.sport-fm.gr 16
6. www.in.gr 19
7. www.news247.gr 21
8. www.car.gr 28
9. www.newsbomb.gr 32
10. www.newsbeast.gr 33
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα

 

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)*
1. www.newsauto.gr 240
2. www.autotriti.gr 326
3. www.autoblog.gr 389
4. www.gocar.gr 744
5. www.4troxoi.gr 843
6. www.caranddriver.gr 1.149
7. www.caroto.gr 1.364
8. www.carzine.gr 1.834
9. www.drive.gr 1.899
10. www.motornews.gr 1.987

* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα

** μέτρηση 28/9/2015

 
———————————————————

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της Formula 1 στον ΟΤΕ ΤV Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος λιώνει… στο μοντάζ! Πρωινός τύπος… 1:20 το πρωί και συνεχίζει!!!! Αυτό πάει να πει επαγγελματίας!

Εργασία και χαρά...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης