Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλό… φθινόπωρο! Σας μπέρδεψα λίγο, αλλά με τέτοιες καιρικές
Με τα ψέματα θα πάμε μπροστά;συνθήκες νομίζω πως ταιριάζει καλύτερα το καλό φθινόπωρο από ότι το καλό καλοκαίρι!

Πάντως αν και ο καιρός είναι δροσερός, το μυαλό μας παραμένει «καλοκαιρινό» καθώς οι περισσότεροι κάνουμε σχέδια διακοπών.

Η ξεκούραση άλλωστε είναι σημαντικό στοιχείο για να γεμίσουμε μπαταρίες και να επιστρέψουμε πιο δυναμικά, ο καθένας στο πόστο του…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Hyundai Kona είναι πολύ καλό. Δεν έβαλα τυχαία... στοίχημα πως θα πουλήσει μερικές χιλιάδες αντί για τον αισιόδοξο αριθμό... 400!!!

Καυτή καλοκαιρινή θεματολογία…
Σε κάθε περίπτωση το ρεπορτάζ τρέχει με μεγάλη ταχύτητα και τόσο οι αλλαγές όσο και οι προσθήκες στην πιάτσα των δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων θα συζητηθούν πάρα πολύ. Το σίγουρο είναι πως ο
Με αυτά που ζούμε θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας…κάθε κατεργάρης θα κάτσει στον… πάγκο του γιατί οι αποκαλύψεις πλησιάζουν. Ενδιαφέρον πάντως θα έχει να μάθουμε πόσο… καυτό θα είναι το καλοκαίρι!

Αλλάζω κλίμα και αναρωτιέμαι πόσο φοβερό είναι σε αυτό το χώρο να έχεις καταχραστεί χρήμα, να έχεις απλήρωτο κόσμο (εδώ και χρόνια) και ταυτόχρονα να το παίζεις και ο σούπερ – ντούπερ, ουάου! Τελικά σε αυτή τη χώρα ό,τι δηλώσεις είσαι… Δεν εξηγείται διαφορετικά!

Θα μου πείτε εδώ ονομάσαμε τα Σκόπια… Βόρεια Μακεδονία, αλλάζοντας την ιστορία αιώνων που ξέραμε, σε όλα τα υπόλοιπα θα κολλήσουμε τώρα;

Πού θα στείλετε τα νέα

Για όσους τώρα θέλουν να μας ενημερώσουν για όσα γίνονται και δεν τα παίρνουμε… είδηση, μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «Για τα Νέα της Πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

 

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!

 

———————————————————————————————-

Οι Ατάκες της Εβδομάδας

  • Ο κάθε κατεργάρης – σύντομα – στον πάγκο του!
  • Πότε επιτέλους θα καταλάβουν, πως άλλο είναι οι επαγγελματίες και άλλο οι χομπίστες;

———————————————————————————————-

QUIZ

Σε ποιο «μαγαζί» ανοίγουν τον… κλιματισμό μόνο όταν η εξωτερική θερμοκρασία ξεπερνά τους 32 βαθμούς Κελσίου.

———————————————————————————————-

Είπα να μην ασχοληθώ με ένα θέμα περισσότερο (ο νοών νοείτω που λέει και ένας φίλος) γιατί απλά ο ρόλος του δημοσιογράφου είναι να αναδεικνύει το ρεπορτάζ και από εκεί και πέρα να αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα οι αρμόδιοι. Από τη μία όμως τα… εξώδικα (τα κάνω… συλλογή πλέον), από την άλλη η αναζήτηση μαρτύρων (!) ή καλύτερα ψευδομαρτύρων, με βάζει σε βαθύτερες σκέψεις. Άραγε να επικρατήσει η λογική ή να περάσω στο Plan B; Όπως λέει και ο φίλος Χάρης Θεοφράστου, «θα το… σκεφτώ!»

Υ.Γ. 1: Το Plan B θα πονέσει. Πολύ όμως…
Υ.Γ.2: Όπως λέει και ένας γνήσιος δημοσιογράφος, ο Σωτήρης Π., άσε το θέμα στο συρτάρι και δες την επόμενη μέρα, με ηρεμία (επειδή το είδα, να το αφήσω ή όχι;).

———————————————————————————————-

Δύο είναι οι υποψήφιοι επιχειρηματίες που παίζουν για την SIXT. Αυτή την εβδομάδα η Deloitte που λειτουργεί για λογαριασμό των τραπεζών θα αναθέσει σε έναν από τους δύο, τη δουλειά. Για να δούμε ποιος θα επικρατήσει… Οι φήμες παάντως θέλουν και μάλιστα σε ποσοστό 90% να κατηφορίζει η SIXT πηγαίνει προς τα νότια

———————————————————————————————-

Αληθινή συζήτηση εκπροσώπου εταιρείας με εκπρόσωπο Μέσου:
– Θα οδηγήσουμε κανένα αυτοκίνητο;
Για πού; Εκεί που πάει η αλεπού;

———————————————————————————————-

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν συζητήσεις και… κινητικότητα στη Volvo. Λέτε να δούμε κάποια προσθήκη;

———————————————————————————————-

Η παρουσία του Πάνου Δάβαρη και κατά γενική ομολογία στις εκδηλώσεις της Hyundai συζητιέται πολύ θετικά στον κύκλο των επαγγελματιών του χώρου. Είναι αυτή η θετική αύρα που βγάζει και την έχει ανάγκη η πιάτσα…

 Ο Πάνος Δάβαρης

———————————————————————————————-

Σούσουρο έχει γίνει στην πιάτσα γνωστός marketing manager που το… παίζει και αφεντικό στην εταιρεία που εργάζεται. Πρόσφατα μάλιστα υπέκυψε σε εκβιασμούς και εκεί που μέχρι πριν λίγο καιρό…έφτυνε, σήμερα πληρώνει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να γλιτώσει το κράξιμο και το θάψιμο! Αντί πάντως, να κάνει σωστά τη δουλειά του και να είναι αντικειμενικός για να πάει η μπροστά η εταιρεία που εκπροσωπεί (πρόσφατα του έδωσε και αύξηση 1.500 ευρώ μεικτά), προσπαθεί να καλύψει με πονηριές τα όσα… παιχνιδάκια παίζει στην πλάτη συναδέρφων του. Σύντομα όμως θα δουν το φως της δημοσιότητας πολλές περίεργες κινήσεις αλλά και ο τρόπος που κινείται το χρήμα (υπογείως)…

———————————————————————————————-

Ένα έντυπο που μοιράζεται σε όλα τα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής με τις πεζοπορικές και εναλλακτικές διαδρομές έχει δημιουργήσει ο «δικός» μας Παντελής Τζερτζεβέλης. Από τους λίγους μάχιμους που έχουν απομείνει…

O Παντελής Τζερτζεβέλης

———————————————————————————————-

Ποιά πολυεθνική στην Ελλάδα έχει βγει στην γύρα και ψάχνει για επιθεωρητή πωλήσεων;

 


———————————————————————————————-

Οι εργαζόμενοι της Interamerican σε συνεργασία με τα γραφεία που έχουν σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα πραγματοποιούν εθελοντικές αιμοδοσίες. Από την αρχή της χρονιάς έχουν συγκεντρώσει 116 μονάδες αίματος!

H κίνηση ανθρωπιάς μόνο θετικά μπορεί να σχολιαστεί από το καθένα μας...


———————————————————————————————-

Φαίνεται πως η ομάδα της Peugeot παίζει καλή… μπάλα ανά τον κόσμο. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι ακόμα και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέλεξε για τις μετακινήσεις του στην Ελλάδα το 3008

 Τον βρήκαμε και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο την ώρα που πήγε να παραλάβει το Peugeot 3008 με το οποίο θα περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα...

———————————————————————————————-

Εκδήλωση διοργανώνει αυτή την εβδομάδα η Shell με θέμα τη νέα τεχνολογία που χρησιμοποιεί η εταιρεία στο τομέα των καυσίμων.

———————————————————————————————-

Βάζει ο άλλος χορηγούμενο θέμα στο Facebook αναζητώντας απεγνωσμένα Like. Μετά πηγαίνει στις εταιρείες λέγοντας πως τον/την διαβάζει κόσμος ζητώντας και τα… ρέστα!

———————————————————————————————-

Σχεδόν 50 δημοσιογράφους και εκπροσώπους Τύπου προσκάλεσε η Hyundai για την παρουσίαση του νέου Kona εντός Αττικής. Παρουσίαση έκανε και στους αντιπροσώπους της μάρκας…

———————————————————————————————-

Στη Jaguar – Land Rover οι γυναίκες παίζουν το ρόλο τους και αυτό αποτυπώνεται στην εικόνα και εξέλιξη των δύο εταιρειών στην Ελλάδα. Τρανταχτό παράδειγμα αυτό της Ιωάννας Τζώρτζη (γέννημα – θρέμμα μέσα στη μάρκα), της Μαρίας Σπανού (πρόσφατα μπήκε στη μάρκα με νέο κατάστημα), της Σοφίας Μητράκη (Sales Manager) αλλά και  της Αγγέλας Μπιτσάνη (PR και Marketing) που η κάθε μία από το πόστο τους παίζουν δυνατή μπάλα!

 
Αριστερά η Ιωάννα Τζώρτζη και δεξιά ο Αγγέλα Μπιτσάνη

 

———————————————————————————————-

Σε αναζήτηση βοηθού στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων βρίσκεται η Mercedes Benz Hellas…

———————————————————————————————-

Σε εκδήλωση με κλασικά οχήματα συμμετείχαν στη φημισμένη διαδρομή «Κρεμαστός λαγός» ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου με την Ρένα Γκίνη, πίσω από το τιμόνι ενός Datsun 240Z του 1971. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν από την συλλογή της Νικ. Ι. Θεοχαράκης.

 
Στράτης Χατζηπαναγιώτου και Ρένα Γκίνη πίσω από το τιμόνι ενός Datsun 240Z

———————————————————————————————-

Μία σημαντική διάκριση απέσπασε η Fiat Chrysler Automobiles Greece στην εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας». Η FCA Greece, βραβεύτηκε στην κατηγορία, Greek Business Champions καθώς το 2016 πέτυχε αύξηση κύκλου εργασιών άνω του 20% και ταυτόχρονα αύξηση κερδών προ φόρων πάνω από το ίδιο ποσοστό.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της FCA Greece Γιώργος Μπακόπουλος παρέλαβε το βραβείο

Από αριστερά: Γιώργος Μπακόπουλος (Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος FCA Greece), Kορίνα Πατέλη (Δ/τρια Δημοσίων ΣχέσεωνFCA), Σάντρα Δημαρά (PR – Event specialist LeasePlan), Γιώργος Μυτηληναίος (ΙΤ Manager LeasePlan), Kων/νος Πετρούτσος (Αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος & Οικονομικός Δ/της LeasePlan)

———————————————————————————————-

Στην εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» βραβεύτηκε η LeasePlan Hellas καθώς ξεχώρισε για δεύτερη συνεχή χρονιά. Να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη εταιρεία διαθέτει περισσότερα από 24.000 αυτοκίνητα και εξυπηρετεί πάνω από 4.000 πελάτες.

 
Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και οικονομικός διευθυντής της LeasePlan Kωνσταντίνος Πετρούτσος παρέλαβε το βραβείο

———————————————————————————————-

Κυκλοφόρησε… διαδικτυακά το InMotion No46 που κυκλοφορεί στο gazzetta.gr. H ύλη αφορά τόσο σε θέματα αυτοκινήτου όσο και μοτοσυκλέτας….

———————————————————————————————-

Μαζί με την αθλητική εφημερίδα Sportime κυκλοφορεί από την περασμένη Κυριακή το περιοδικό MotoGP World, την επιμέλεια του οποίου έχει ο.. μετρ του είδους Δημήτρης Διατσίδης.

———————————————————————————————-

Σεμινάριο για… συνεπιβάτες διοργανώνει η Andeli Mototouring την Τρίτη 19 Ιουνίου με θέμα την συμπεριφορά του στις μετακινήσεις. Στο κοινό θα μιλήσει ο διευθυντής σύνταξης του περιοδικού ΜΟΤΟ,  Βασίλης Καραχάλιος.

———————————————————————————————-

Ατάκες και… σπόντες του Στράτη Χατζηπαναγιώτου:

 
O λόγος για τον Πάνο Σειτανίδη...

Αφορά στην παρουσίαση του Hyundai Kona..

Ατάκα που αφορά στα περιοδικά αυτοκινήτου που συνεχώς αυξάνουν σε αριθμό ενώ οι εταιρείες μειώνουν τις διαφημίσεις...

———————————————————————————————-

ΤΑΞΙΔΙΑ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

18-19 Ιουνίου
Mercedes C-Class 

21-22 Ιουνίου
Kia Ceed στην Πορτογαλία 

25 Ιουνίου
BMW M Drive Tour στις Σέρρες

5-6 Ιουλίου
Hyundai SUV Family στην Ισπανία

10 Ιουλίου
Opel
στη Γερμανία

———————————————————————————————-

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**
Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.zougla.gr 5
2. www.in.gr 9
3. www.gazzetta.gr 18
4. www.protothema.gr 22
5. www.sport24.gr 25
6. www.newsbomb.gr 26
7. www.newsit.gr 36
8. www.sdna.gr 44
9. www.newsbeast.gr 49
10. www.sport-fm.gr 54
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)


Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο*

1. www.newsauto.gr 68
2. www.motori.gr 214
3. www.drive.gr 233
4. www.autotriti.gr 279
5. www.gocar.gr 301
6. www.autoblog.gr 694
7. www.4troxoi.gr 714
8. www.automoto.com.gr 909
9. www.caroto.gr 1.077
10. www.autogreeknews.gr 1.113
* TOP10
** μέτρηση 18/6/2018

Σελίδες με αγγελίες αυτοκινήτων
1.www.car.gr 27
2. www.ix.gr 2.085
3. www.carwall.gr 2.934

———————————————————————————————-

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Το εσωτερικό της νέας Mercedes A-Class είναι μαγεία. Μπορεί να το δείξαμε την περασμένη εβδομάδα αλλά όσο το βλέπεις τόσο σου αρέσει!

Πίσω από το τιμόνι της νέας A-Class...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης