Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλες και φίλοι καλή εβδομάδα. Νωρίς βγήκαμε… σήμερα, καθώς τα θέματα τρέχουν μαζί και η ενημέρωση που έχει γίνει συνήθεια κάθε Δευτέρα!

Πραγματικά η απήχηση που έχουν Τα Νέα της Πιάτσας, ξεπερνούν κάθε προσδοκία, οπότε το ευχαριστώ είναι λίγο…

Ρε σεις, να έχετε θάρρος και όραμα όπως ο Παναγιώτης Γρηγορίου...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αληθινή ενημέρωση
Πάμε δυνατά λοιπόν, πάμε γερά, με αποκαλύψεις και ενημέρωση ΑΛΗΘΙΝΗ με αποδείξεις και όχι… κρυμμένοι πίσω από το πληκτρολόγιο και τις λέξεις. Εδώ το ξέρετε πως τα λέμε έξω από τα δόντια, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, γιατί οι… Δημόσιες Σχέσεις είναι για άλλους.

Όχι άλλο δυστύχημα
Πριν ξεκινήσετε το διάβασμα να ευχηθούμε το τραγικό δυστύχημα που συνέβη την περασμένη εβδομάδα στον Κηφισό με τον μεθυσμένο οδηγό νταλίκας, να είναι το τελευταίο…

Η νέα γενιά της BMW X3 αντικατοπτρίζει την έννοια της πολυτέλειας...

Πού θα στείλετε τα νέα

Για όσους τώρα θέλουν να μας ενημερώσουν για όσα γίνονται και δεν τα παίρνουμε… είδηση, μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «Για τα Νέα της Πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!


———————————————————————————————-

Η Ατάκα της Εβδομάδας

Εκτός από τη δημοσιογραφία υπάρχει και το… ψάρεμα!


———————————————————————————————-

Τελικά σε αυτή τη χώρα μπορεί να τα ακούσεις όλα. Όπως για παράδειγμα:

  • Ότι είναι… αθώα μία οικονομική πρόταση συνεργασίας μεταξύ δημοσιογράφου και εταιρείας αυτοκινήτου.
  • Λογική, νόμιμη και ηθική πρακτική το να στέλνεις διαφημιστικές προτάσεις ως… δημοσιογράφος!
  • Ότι είσαι υβριστής και συκοφάντης επειδή αποκάλυψες μία οικονομική συναλλαγή μεταξύ δημοσιογράφου και εταιρείας!
  • Και μάλιστα να δέχεσαι… απειλές πως θα σε στείλουν στα δικαστήρια!

Προς πάσα κατεύθυνση, να ενημερώσουμε πως στο zougla.gr αποκαλύπτουμε συνεχώς ΤΕΡΑΣΤΙΑ σκάνδαλα έχοντας ως όπλο μας την αλήθεια και μόνο αυτή και όπως πάντα με αποδείξεις. Αντί λοιπόν να πούνε και συγνώμη στην πιάτσα του αυτοκινήτου, μας…  απειλούν κιόλας; Να ξέρετε πως αν φοβόμασταν να αποκαλύψουμε τέτοιο» είδους θέματα δεν θα ήμασταν στη Zougla αλλά… σπίτι μας!

Όσο για το αν η συνέχεια δοθεί στα δικαστήρια, δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά. Γιατί η δική μας η κίνηση είναι να ενημερώσουμε τον κόσμο, μετά την ΕΣΗΕΑ και αυτή θα πράξει τα… αυτονόητα για να δούμε τι ισχύει και τι όχι…

Τελικά ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε!

———————————————————————————————-

Ένα πολύ έμπειρο στέλεχος της… πιάτσας μας είπε πως στο χώρο του αυτοκινήτου «Άμα θες να πουλήσεις την πραμάτεια σου όσο καλή και να είναι πρέπει να βρεις το πολυκατάστημα με τη σωστή βιτρίνα αλλιώς θα μείνεις στον… άσσο». Μας άρεσε η ατάκα και την δημοσιεύουμε!

———————————————————————————————-

«Ο Ειδικός Τύπος είναι για να… υπηρετεί τις εταιρείες αυτοκινήτου»!!! Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά είναι αυτό που προσπαθούν να περάσουν σε συνεργάτες τους, στελέχη πολυεθνικής εισαγωγικής εταιρείας. Προφανώς δεν τους έχουν ξεκαθαρίσει σε ποια Μέσα αναφέρονται. Γιατί Μέσα και Μέσα όπως, δημοσιογράφοι και… δημοσιογράφοι υπάρχουν πολλά και πολλοί αλλά δεν είναι όλοι ίδιοι. Όσο πάντως και να τα λένε αυτά, άλλοι… υποκύπτουν σε εκβιασμούς και σκύβουν ντροπιαστικά το κεφάλι και επειδή τόσο η πιάτσα όσο και στην εταιρεία τα γνωρίζουν όλα αυτά, απλά γελάνε/με. Άραγε η «μαμά» εταιρεία ακολουθεί αυτή την πρακτική ή θα πρέπει να της γίνει γνωστό (και με στοιχεία;) τι παίζει;

———————————————————————————————-

Διπλά… γεννητούρια θα έχουμε σύντομα στην πιάτσα!!! Άντε να ακούμε και ευχάριστα νέα και μάλιστα διπλά.

———————————————————————————————-

Γι’ ακόμα μία χρονιά το καθιερωμένο «Κυνήγι Θησαυρού της Nissan» είχε πολύ μεγάλη απήχηση. Αυτό έδειξε η συμμετοχή των δεκάδων εργαζομένων της Nissan Νικ. Ι Θεοχαράκης που ταξίδεψαν στη Σύρο με τις οικογένειές τους, για να περάσουν ένα ξένοιαστο Σαββατοκύριακο με τους συναδέρφους τους μακριά από το γραφείο.

Αναμνηστική φωτογραφία στην πλατεία Μιαούλη, τη μεγαλύτερη και ιστορικότερη πλατεία της Ερμούπολης στην Σύρο

———————————————————————————————-

Ο Τάκης Πουρναράκης έχει σταματήσει τη συνεργασία του με το newsauto.gr

———————————————————————————————-

Μισό μισθό bonus ανακοίνωσε ο Τάκης Θεοχαράκης στους εργαζόμενους της Νικ. Ι. Θεοχαράκης και της εταιρείας Praxis. Μία κίνηση που δείχνει πως κάποιοι σοβαροί επιχειρηματίες αναγνωρίζουν  την προσπάθεια που κάνουν οι εργαζόμενοι.

———————————————————————————————-

Όχι ένα, ούτε δύο αλλά… 33 χρόνια (από το 1985) συνεργάζεται με το περιοδικό 4 Τροχοί ο φωτογράφος Θάνος Ηλιόπουλος. Μια ολόκληρη ζωή δηλαδή. Αν σε αυτά προσθέσεις και τα χρόνια που είναι στο περιοδικό, του Στράτη Χατζηπαναγιώτου τότε πλησιάζουν τον… αιώνα!

Ο Θάνος Ηλιόπουλος

 

———————————————————————————————-

Η Toyota Motor Europe βράβευσε τους καλύτερους εξουσιοδοτημένους εμπόρους της σε ειδική εκδήλωση στη Σκωτία. Το εντυπωσιακό ήταν πως μεταξύ των Ευρωπαίων Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων, διακρίθηκε με το βραβείο «Ichiban 2018»  η ελληνική επιχείρηση «Τoyota Γιαννίτσας αβεε», η οποία έχει έδρα στο Μοσχάτο.

 

———————————————————————————————-

Στο Έθνος μετακόμισε ο Νίκος Λουπάκης που αναλαμβάνει τη στήλη του αυτοκινήτου αλλά και την υλοποίηση δύο ενθέτων το χρόνο. Το πρώτο μάλιστα θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου. Η συνεργασία του με το tvxs.gr και το meat news συνεχίζεται κανονικά.

Ο Νίκος Λουπάκης


———————————————————————————————-

H Peugeot Γκάλλο ΑΕ, σε συνεργασία με τον Όμιλο Συγγελίδη, συμμετείχε στο 17ο East Med Yacht Show το οποίο πραγματοποιήθηκε στη μαρίνα Ζέας στον Πειραιά το διάστημα 3-6 Μαΐου 2018. Η εταιρεία παρουσίασε τα 5008 και Traveller.

———————————————————————————————-

Διαγωνισμό με δώρο ένα ταξίδι στο GP της Γαλλίας διοργανώνει μέσω του πολύ πετυχημένου VLOG του ο Πάνος Σειτανίδης. Για να πάρετε μία γεύση, για το τι, πώς και γιατί πατήστε ΕΔΩ

 
Ο Πάνος Σειτανίδης

———————————————————————————————-

Στην πίστα καρτ των Μεγάρων βρέθηκε την περασμένη Κυριακή ο Πρόεδρος της ΝΔ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

 
Ο Κυριάκος Μηρτσοτάκης με τον 9χρονο Βασίλη Αποστολίδη, τον Γιώργο Γρυλλάκη και τον Στράτη Χατζηπαναγιώτου

———————————————————————————————-

Εκδήλωση με αφορμή τον τελικό του UEFA Champions League στις 26 Μαΐου διοργανώνει στο Gazarte η Nissan.

———————————————————————————————-

Ο Γιάννης Φωτίου από το γραφείο κίνησης της Nissan Νικ Ι. Θεοχαράκης ετοιμάζεται να χορέψει το χορό του Ησαία με την εκλεκτή της καρδιάς του Μάρτζυ στις 2 Ιουνίου…

Γιάννης και Μάρτζυ παντρεύονται στις 2 Ιουνίου


———————————————————————————————-

Το ένθετο «Business Auto Moto» θα κυκλοφορήσει σύντομα με το περιοδικό Χρήμα με θέμα: «To νέο σας αυτοκίνητο θα είναι υβριδικό ή ηλεκτρικό

———————————————————————————————-

Η πιάτσα τον γνωρίζει ως μετρ John αλλά οι συνάδερφοί του τον αποκαλούν sir john!!! Ο λόγος για τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Nissan, Γιάννη Μεθενίτη.

Ο Γιάννης Μεθενίτης


———————————————————————————————-

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, οι εργαζόμενοι της Mercedes-Benz Ελλάς συνέλεξαν συνολικά 698 βιβλία, στηρίζοντας την προσπάθεια δημιουργίας 3 βιβλιοθηκών σε αντίστοιχους Οργανισμούς που στεγάζουν παιδιά, εφήβους και συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, ξεπερνώντας κατά πολύ τον στόχο της συλλογής 190 βιβλίων που είχε τεθεί αρχικά.

———————————————————————————————-

Στο Spetsathlon συμμετείχε για πρώτη φορά ο Τάκης Πουρναράκης κάνοντας 750 κολύμπι, 25 χλμ. ποδήλατο και 5 χλμ. τρέξιμο. Ο πρώην παρουσιαστής της Formula 1 δε χάνει ευκαιρία και συμμετέχει πάντα σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Για την ιστορία, ο χρόνος που πέτυχε ήταν δύο ώρες!

Ο Τάκης Πουρναράκης

———————————————————————————————-

Εκδήλωση για το Skoda Club Πελοποννήσου διοργάνωσε η Kosmocar A.E. την Κυριακή 6 Μαΐου που περιλάμβανε σεμινάριο για το after sales, ενημέρωση για τις νέες τεχνολογίες, οδήγηση με μοντέλα της Skoda και δώρο αξίας 500 ευρώ! Στην εκδήλωση υπήρχε και η Fabia S2000 της Skoda Motorsport του Ιωάννη Νομικού.

 
Αναμνηστική φωτογραφία
Η Skoda Fabia S2000 του Ιωάννη Νομικού


———————————————————————————————-

Στη Βαρκελώνη βρίσκεται ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου γα να οδηγήσει μοντέλο της Volvo για λογαριασμό του COTY. Τον συνοδεύει ο Αλέξανδρος Κωστήρογλου.

Αποκλειστική φωτογραφία για Τα Νέα της Πιάτσας


———————————————————————————————-

Στη μνήμη του Γιάννη Ηλιόπουλου αδερφό του Πρωταθλητή Μάριου Ηλιόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2017, είναι αφιερωμένη η 16η ανάβαση Κύμης που διεξάγεται το διάστημα 19-20 Μάιου.

———————————————————————————————-

Σε συμφωνία με τη Yahoo προχώρησε το newsauto.gr

———————————————————————————————-

Η Shell ανακοίνωσε τη δημιουργία της Shell Driving Academy, μία πρωτοβουλία που έχει σκοπό την ενημέρωση και την αφύπνιση μικρών και μεγάλων γύρω από θέματα οδικής ασφάλειας σε συνδυασμό με την διασκέδαση. Η συγκεκριμένη ακαδημία συνεργάζεται με τον Κώστα Στεφανή και λειτουργεί στην πίστα καρτ του Άγιου Κοσμά.

———————————————————————————————-

Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργανώνει, το χρονικό διάστημα 22-24 Ιουνίου και για 8η συνεχή χρονιά, το Patras Motor Show (P.M.S), στον  Μώλο της Αγ. Νικολάου.

 

———————————————————————————————-

Ο Θάνος Παππάς έχει μετακομίσει εδώ και ένα χρόνο στην Αυστραλία, αλλά η αγάπη του για το αυτοκίνητο παραμένει. Γι’ αυτό το λόγο δημιούργησε τη σελίδα hothatch.com.au που μέσα σε αυτή αναρτά άρθρα για τα αγαπημένα του μοντέλα…

———————————————————————————————-

Κυκλοφόρησε το νέο διαδικτυακό τεύχος του INMOTION by gazzetta.

———————————————————————————————-

Όσοι δεν προλάβατε δείτε παρακάτω την εκπομπή Traction που μεταδόθηκε από το Star Channel την Κυριακή 13 Μαΐου.


———————————————————————————————-

Ο Κώστας Μητσάκης ετοιμάζεται για το νέο του ταξίδι με μοτοσυκλέτα το οποίο έχει ονομάσει Olympic Road 2 Japan. Παρέα με μία Honda CRF 250 Rally θα ξεκινήσει από την Ελλάδα στις 10 Ιουνίου και θα καταλήξει στην Ιαπωνία (έχοντας περάσει από Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, Ουκρανία, Ρωσία / Σιβηρία και Μογγολία) στις 10 Αυγούστου.

 
Το ταξιδι που θα πραγματοποιήσει ο Κώστας Μητσάκης

———————————————————————————————-

Τη διακοπή συνεργασίας με το κατάστημα KTM Σαρέλλας, καθώς και το εξουσιοδοτημένο συνεργείο του κυρίου Σταμάτη Λυμπεράτου που έχουν έδρα στην Πάτρα ανακοίνωσε η εισαγωγική εταιρεία των μοτοσυκλετών KTM (KTM South East Europe AE).

———————————————————————————————-

Ατάκες και… σπόντες του Στράτη Χατζηπαναγιώτου:

 

Για ποιον... χτυπά η καμπάνα;

Αν έχεις στα χέρια σου BMW που συνοδεύεται από το γράμμα Μ...

Σεβασμός; Τι είναι αυτό;

———————————————————————————————-

ΤΑΞΙΔΙΑ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

22 Μαΐου
Nissan Leaf στην Θεσσαλονίκη

30-31 Μαΐου
BMW M5 στη Σλοβενία

6-7 Ιουνίου
Volvo V60 στην Ισπανία

12-13 Ιουνίου
Τoyota Aygo στη Δανία

———————————————————————————————-

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**
Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.zougla.gr 5
2. www.in.gr 9
3. www.gazzetta.gr 17
4. www.sport24.gr 18
5. www.protothema.gr 21
6. www.newsbomb.gr 33
7. www.newsit.gr 35
8. www.sport-fm.gr 42
9. www.sdna.gr 49
10. www.newsbeast.gr 54
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)
 

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο*
1. www.newsauto.gr 68
2. www.drive.gr 215
3. www.autotriti.gr 255
4. www.motori.gr 501
5. www.autoblog.gr 670
6. www.4troxoi.gr 725
7. www.gocar.gr 837
8. www.automoto.com.gr 843
9. www.autogreeknews.gr 1.002
10. www.caroto.gr 1.316
11. www.enkinisi.gr 1.425
12. www.caranddriver.gr 2.09
13. www.carzine.gr 3.263
14. www.epitrohon.gr 3.570
15. www.gonews.gr 4.039
16. www.motorsite.gr 4.835
17. www.offroader.gr 7.770
18. www.movenews.gr 8.856
19. www.highoctane.gr 10.669
20. www.4drivers.gr 16.235
21. www.autoliveris.gr 20.428
22. www.auto-internet.gr 20.772
23. www.autonomous.gr 23.439
24. www.autoholix.com 23.632
25. www.topspeed.gr 24.508
26. www.motornews.gr 27.972
27. www.kartnews.gr 38.010
28. www.ixauto.gr 42.707
29. www.trcoff.gr 50.889
* Τα x-auto.gr και safetycar.gr δεν εμφανίζεται στις μετρήσεις.
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα
** μέτρηση 7/5/2018

  

Σελίδες με αγγελίες αυτοκινήτων
1.www.car.gr 23
2. www.ix.gr 2.188
3. www.carwall.gr 3.504
 

———————————————————————————————-

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Αυτή και αν είναι… selfie! O Νίκος Χριστόπουλος βγάζει φωτογραφία με φόντο το Hyundai i30N ενώ το… παρακολουθεί ο Βαγγέλης Παμπούκης!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης