Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από λίγες ημέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας πραγματοποίησαν συνάντηση οι πρόεδροι των Με ηλεκτρικό ο πρόεδρος του ΠΑΟ, με SUV του ΟΣΦΠ, με λιμουζίνες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ…τεσσάρων μεγάλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου, με στελέχη της κυβέρνησης αλλά και αξιωματούχος της FIFA και UEFA. Αναλυτικά τι συνέβη και τι συζητήθηκε μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό άρθρο του zougla.gr (πατήστε ΕΔΩ).

Ας δούμε όμως με τι αυτοκίνητα βρέθηκαν ή αποχώρησαν από το σημείο συνάντησης οι πρόεδροι (αλφαβητικά) Γιάννης Αλαφούζος, Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιάννης Αλαφούζος: Παναθηναϊκός

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος έφτασε με ένα ηλεκτρικό Tesla και συγκεκριμένα με το Model 3. Είναι ένα από τα 3 Tesla συνολικά που έχει στην κατοχή του.

O Γιάννης Αλαφούζος κυκλοφορεί με ένα λευκό ηλεκτρικό Tesla Model 3 (φωτό: Νίκος Χριστοφάκης).

 

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ολυμπιακός

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αρχικά εμφανίστηκε… πεζός, ωστόσο αποχώρησε με αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα με μία BMW X5, την οποία τον έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν να οδηγεί.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης χρησιμοποιεί μία BMW X5 (φωτό: Νίκος Χριστοφάκης).

 

Δημήτρης Μελισσανίδης: ΑΕΚ

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίστηκε με τη λιμουζίνα της BMW και συγκεκριμένα με ένα μοντέλο της Σειράς 7. Ο ίδιος καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

O Δημήτρης Μελισσανίδης βγαίνει από τη ναυαρχίδα της BMW (φωτό: Νίκος Χριστοφάκης).

 

Ιβάν Σαββίδης: ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης έφτασε με τη ναυαρχίδα της Mercedes και συγκεκριμένα μία S Class. Όταν έφτασε στο κέντρο της Αθήνας, βγήκε από την πίσω και δεξιά θέση (που θεωρείται και η επίσημη) του αυτοκινήτου.

O Ιβάν Σαββίδης βγαίνει από μία Mercedes S Class.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης