Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο θεσμός Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ευρώπη, γνωστός στον περισσότερο κόσμο και ως COTY Αρχές Μαρτίου θα μάθουμε τον μεγάλο νικητή(Car Of The Year), είναι πολύ σημαντικός για τις αυτοκινητοβιομηχανίες αλλά και για μεγάλη μερίδα του κοινού.

Στο ευρωπαϊκό COTY ψηφίζουν συνολικά 55 δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου, μεταξύ αυτών και ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου, διευθυντής του περιοδικού «4 Τροχοί».

Ο γνωστός και ως «Στρατισσίνο» είναι ο μοναδικός που ψηφίζει από την Ελλάδα σε έναν τόσο σημαντικό θεσμό που θα ανακοινώσει το Αυτοκίνητο της Χρονιάς στις αρχές Μαρτίου, μία μέρα πριν από την έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Peugeot 3008 είναι ο τελευταίος νικητής του COTY

Τα υποψήφια

Σήμερα ανακοινώθηκε η λίστα με τα 7 υποψήφια μοντέλα που είναι τα εξής: Alfa Romeo Stelvio, Audi Έμφαση στις… λιμουζίνες έδωσαν οι ΕυρωπαίοιA8, BMW 5-series, Citroën C3 Aircross, Kia Stinger, Seat Ibiza και Volvo XC 40.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι Ευρωπαίοι έδωσαν έμφαση σε λιμουζίνες, όπως BMW 5 Series, Audi A8, ενώ έκπληξη θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι και το Kia Stinger, που στην Ελλάδα δεν το γνωρίζουμε καν!

O Στράτης Χατζηπαναγιώτου είναι ο μοναδικός Έλληνας που ψηφίζει για το COTY. Όπως θα δείτε, έδωσε έμφαση στα SUV...

Τι ψήφισε ο Έλληνας

Αντίθετα με τους Ευρωπαίους ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου έδωσε έμφαση στα SUV ψηφίζοντας τα εξής: Στους Έλληνες αρέσουν περισσότερο τα… SUVAlfa Romeo Stelvio, Honda Civic, Hyundai i30, Seat Arona, Skoda Karoq, VW T-Roc και Volvo XC40.

Μιλώντας στο zougla.gr δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με τρεις λιμουζίνες στα 7 είναι ένα αποτέλεσμα που δημιουργεί προβληματισμό και σκέψη. Αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά πόσο μακριά είναι η σκέψη μας σε σχέση με την κεντρική Ευρώπη».

Η Alfa Romeo Stelvio
To Audi A8
H BMW 5-Series
To Citroen C3 Aircross
To Kia Stinger
To Seat Ibiza
To Volvo XC40

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης