Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

To 2018 η νεοσύστατη μάρκα CUPRA (πλέον είναι ξεχωριστή από την SEAT) παρουσίασε το πρώτο 100% ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο τουρισμού στον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για το CUPRA e-Racer το οποίο αποδίδει 680 ίππους, μπορεί να φτάσει τελική ταχύτητα τα 270 χλμ./ώρα, έχει επιτάχυνση από 0 έως 100 χλμ./ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα και από 0 σε 200 χλμ./ώρα σε 8,2 δευτερόλεπτα.

Το αγωνιστικό ηλεκτρικό CUPRA e-Racer αποδίδει 680 ίππους...

Κοιτάζει το μέλλον

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ισπανική φίρμα θέλοντας να κάνει ένα ακόμα βήμα εμπρός, υπέγραψε συνεργασία με τον οδηγό αγώνων Το Cupra e-Racer έχει 0-100 σε 3,2 δευτερόλεπτα…Mattias Ekström ως το νέο πρεσβευτή της μάρκας. Ο Σουηδός γίνεται μέλος της ομάδας προκειμένου να συμβάλλει στην εφαρμογή της ηλεκτρικής στρατηγικής αγώνων της CUPRA και επιπλέον αναλαμβάνει χρέη οδηγού του ηλεκτρικού αγωνιστικού CUPRA e-Racer.

Να σημειώσουμε ότι, ο Mattias Ekström είναι πρωτοπόρος του FIA World Rallycross, δύο φορές πρωταθλητής DTM και τρεις φορές νικητής του Race of Champions. Έχει αγωνιστεί για περισσότερα από 25 χρόνια σε διάφορους αγώνες τουρισμού, ράλι και καρτ και θεωρείται ένας από τους πιο πολυτάλαντους οδηγούς στον κόσμο.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης