Πριν από έναν μήνα το supercar με τεχνολογία υδρογόνου της Hyperior έκανε ένα πέρασμα από το Las 0-100Km/h σε 2,2 δευτερόλεπτα!Vegas και τώρα είπε να πάει προς Los Angeles μεριά. Το Hyperion XP-1 είναι πραγματικά ένα… τέρας και δεν μοιάζει με τίποτε άλλο έχουμε συναντήσει ποτέ στον κόσμο των αυτοκινήτων επιδόσεων.

Το XP-1 διαθέτει κυψέλες υδρογόνου οι οποίες παράγουν ηλεκτρική ενέργεια η οποία μεταφέρεται στους 4 τροχούς μέσω ενός συστήματος μετάδοσης τριών σχέσεων. Οι επιδόσεις του είναι τρομακτικές καθώς τα πρώτα 100Km/h από στάση έρχονται σε μόλις 2,2 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα ξεπερνάει τα 350Km/h.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν δεις κάτι τέτοιο στο δρόμο να ξέρεις ότι είναι πολύ... πολύ γρήγορο...

Αυτήν τη φορά έκανε βόλτες στους δρόμους του L.A.

Το φοβερό είναι ότι στο πέρασμά του δεν προκαλούσε σεισμό με τον ήχο του καθώς είναι εντελώς αθόρυβο. Αθόρυβη λειτουργία, αλλά εξωπραγματική εμφάνισηΜόνο με την εμφάνισή του προκαλούσε το ενδιαφέρον η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ως εξεζητημένη. Στο εσωτερικό τα πράγματα είναι ακόμα πιο φουτουριστικά καθώς ο οδηγός έχει στη διάθεσή του μια οθόνη 9,8 ιντσών αφής με την οποία πραγματικά μπορεί να κάνει τα πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις 300 XP-1 θα κατασκευαστούν και η διάθεσή τους θα ξεκινήσει το 2022 με την τιμή ακόμα να μην έχει γίνει γνωστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη Ferrari ετοιμάζουν ένα συγκλονιστικό αυτοκίνητο

Η νέα McLaren με τελική 330 χλμ./ώρα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης