Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Με επίσημη ανακοίνωση της Opel η εισαγωγική εταιρεία των γερμανικών αυτοκινήτων περνά στα χέρια του Ομίλου Συγγελίδη. Η γερμανική φίρμα ακολουθεί τη νέα στρατηγική που έχει χαράξει (σχέδιο PACE) Από τη Δευτέρα, στα «Νέα της Πιάτσας» είχαμε προαναγγείλει τη μεγάλη είδησημε σκοπό να κερδίσει ακόμα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς, να μειώσει το κόστος παραγωγής και να δημιουργήσει σύγχρονα αυτοκίνητα για σύγχρονους πελάτες.

Η σχετική σύμβαση και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση έχει υπογραφεί. «Η Εθνική Εταιρεία Πωλήσεων της Opel θα εξαγορασθεί από μέλη της οικογένειας Συγγελίδη. Το προσωπικό της Opel στην Ελλάδα θα συνεχίσει να απασχολείται στην υφιστάμενη εταιρεία, υπό τη νέα ιδιοκτησία. Η συμφωνία πρέπει να εγκριθεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία» ανέφερε χαρακτηριστικά το σχετικό δελτίο Τύπου.

Ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο ο όμιλος Συγγελίδη με την προσθήκη της Opel (στη φωτoγραφία ο Πολυχρόνης Συγγελίδης - δεύτερος από αριστερά, και ο Γιάννης Συγγελίδης - τέρμα δεξιά, από πρόσφατη βράβευση ως κορυφαίου εισαγωγέα Peugeot στην Ευρώπη)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ισχυρός παίκτης της αγοράς

«Ο Όμιλος Συγγελίδης είναι ήδη ένας ισχυρός και έμπειρος συνεργάτης στην Ελλάδα για τις αδελφές
Το 2018 η Opel πέτυχε μερίδιο αγοράς 6,46%, πωλώντας 7.142 μονάδες στην Ελλάδα…εταιρείες μας Peugeot, Citroën και DS Automobiles και θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε περαιτέρω τη θέση μας στην αγορά και την κερδοφορία μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Managing Director Sales, Aftersales και Marketing της Opel/Vauxhall, Xavier Duchemin.

Να σημειώσουμε πως κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου Συγγελίδη βρίσκονται οι μάρκες Citroen, Jeep, Peugeot και DS Automobiles.

 Το μέλλον της Opel ξεκινά στην Ελλάδα...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης