Στις 21 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στις αντιπροσωπείες το νέο Citroen C3

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016, 09:53
Στις 21 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στις αντιπροσωπείες το νέο Citroen C3

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     


Η νέα γενιά του Citroen C3 έχει συζητηθεί πάρα πολύ, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα
Οι τιμές του Citroen C3 θα ξεκινούν λίγο κάτω από τα 12.000 ευρώ...κυκλοφορήσει. Η προχωρημένη σχεδίαση, σε συνδυασμό με τα σύγχρονα στοιχεία του γαλλικού μοντέλου, φαίνεται ξεκάθαρα πως του δίνει άλλον αέρα...

Ήδη τα πρώτα C3 ξεκίνησαν να κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και μάλιστα πριν καν εμφανιστούν στις αντιπροσωπείες, προκαλώντας πληθώρα... ερωτημάτων από περαστικούς που ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν ή ακόμα και από ιδιοκτήτες της προηγούμενης γενιάς.


Η νέα γενιά του Citroen C3...

Σε λίγες ημέρες...

Τα αυτοκίνητα, πάντως, θα βρίσκονται στις επίσημες αντιπροσωπείες τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου και η... τροφοδοσία σε όλη τη χώρα θα έχει ολοκληρωθεί εκείνη την εβδομάδα.

Να σημειώσουμε πως αρχικά θα είναι διαθέσιμο με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και κινητήρες βενζίνης 1.2 λίτρων με 82 ίππους και 110 turbo, αλλά και diesel με 75 και 100 άλογα. Οι εκδόσεις με το αυτόματο κιβώτιο θα είναι διαθέσιμες από τον Ιανουάριο.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα γενιά του Citroen C3 πατήστε
ΕΔΩ


Τα κλειδιά από τα... πρώτα C3 που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα!
Μιλάμε για τελείως διαφορετικό C3...
Είναι ωραία η εικόνα να βλέπεις μηδενικά... (άντε το πολύ 6) χιλιόμετρα στο κοντέρ...Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016, 11:13