Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ένα από τα πιο… ποθητά «καθημερινά» αυτοκίνητα. Ο λόγος για το Honda Type R το οποίο στη νέα του γενιά ξεφεύγει και προκαλεί τα πάντα στο διάβα του. Για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν διαβάζουν To νέο Type R αποδίδει 310 άλογα και έχει εκρηκτικές επιδόσεις… πολλά, να σημειώσουμε πως το Civic Type R διαθέτει πλέον ένα τετρακύλινδρο μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 2.0 λίτρων που με την βοήθεια turbo αποδίδει 310 ίππους στις 6.500 σ.α.λ.

Το… τουρμπάτο πλέον Type R παράγει 400 Nm ροπής και εκτοξεύει τις επιδόσεις. Σύμφωνα με την ιαπωνική φίρμα το 0-100 επιτυγχάνεται σε 5.7 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητας περιορίζεται στα 270 χλμ./ώρα., νούμερα εντυπωσιακά για ένα δίλιτρο αυτοκίνητο.

Έτοιμο για την έκθεση…
Το νέο Honda Civic Type R βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην κεντρική έκθεση της εταιρείας Σαρακάκης τη λεωφόρο Αθηνών. Το αυτοκίνητο θα μπορεί να το δει όποιος ενδιαφέρεται από κοντά μέχρι και… αύριο (στις 10 το πρωί) καθώς μετά θα βρεθεί στην έκθεση «Αυτοκίνηση» που θα διεξαχθεί 14-22 Νοεμβρίου στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο στις εγκαταστάσεις της αίθουσας ξιφασκίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr το εντόπισε και μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τις παρακάτω φωτογραφίες… Να σημειώσουμε πως ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται μεταξύ 8-10 μηνών και η τιμή πλησιάζει τα 60.000 ευρώ.

Το βλέπεις και.. αρρωσταίνεις!
Πιλοτήριο...
Προφανώς το συγκεκριμένο είναι προπαραγωγής γι' αυτό έχει και το αριθμό 00000
Type R... Πλέον και... turbo!
H συγκεκριμένη εικόνα μιλά από μόνη της. Τεράστια αεροτομή, τέσσερις απολήξεις εξάτμισης και διαχύτης...
Άμα καθίσετε θα καταλάβετε την αίσθηση...
Όχι απλά μούρη... Μουράκλα!
Έτοιμο για άλλα... κόλπα!
Τι να πρωτογράψεις όταν βλέπεις τη νέα γενιά;
Όποιος το πάρει είναι σίγουρο πως θα το ευχαριστηθεί...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης