Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην… τελική αξιολόγηση παραμονή της 28ης Οκτωβρίου οι Έλληνες υπερίσχυσαν των Ιταλών  και τελικά νίκησαν. Τυχαίο;Πόλος έλξης και για τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες φαίνεται πως έχει αρχίσει να γίνεται η Ελλάδα καθώς ολοένα και περισσότερες την επιλέγουν για να πραγματοποιήσουν τις παρουσιάσεις νέων μοντέλων σε δημοσιογράφους από όλον τον κόσμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις τελευταίες πληροφορίες, μόλις στα τέλη της περασμένη εβδομάδας ολοκληρώθηκε το deal, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πανευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου Dacia Duster στην Ελλάδα.

Το ολοκαίνουργιο Dacia Duster θα παρουσιαστεί στην Ελλάδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κέντρο το Cape Sounio
Κέντρο της εκδήλωσης θα είναι το ξενοδοχείο Cape Sounio, το οποίο θα παραμείνει ανοικτό λόγω της εκδήλωσης, ενώ κανονικά θα ήταν κλειστό την συγκεκριμένη περίοδο, γεγονός που δείχνει πόσο σημαντικά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο έχει η εκδήλωση για τη χώρα μας.

Συνάντηση στην Ελλάδα
Στις 16 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στελεχών της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας και τη
Οι πληροφορίες θέλουν το menu του φαγητού να είναι καθαρά ελληνικό με έμφαση στους μεζέδεςγαλλικής αποστολής που επιθεώρησε το ξενοδοχείο και τις περιοχές που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ώστε να παρθεί η τελική απόφαση.

Συνολικά βρέθηκαν στην Ελλάδα 9 άτομα συμπεριλαμβανομένου και του υπεύθυνου επικοινωνίας του Renault Group, κάτω από την ομπρέλα του οποίου βρίσκεται η Dacia.

Δοκιμή σε άσφαλτο και χώμα
Οι διαδρομές (όπου θα περιλαμβάνουν άσφαλτο και χώμα) θα είναι όλες στην ευρύτερη περιοχή της Οι Γάλλοι μαγεύτηκαν από την ομορφιά του Μαραθώνα…απο ανατολικής αττικής (από το Σούνιο μέχρι και το Μαραθώνα).

Μία από τις διαδρομές θα περνά και δίπλα από τη λίμνη του Μαραθώνα καθώς οι Γάλλοι εντυπωσιάστηκαν από το φυσικό κάλος της περιοχής.

Επίσης έμειναν με τις καλύτερες των εντυπώσεων από το φαγητό και την μοναδική θέα καθώς όλοι οι δημοσιογράφοι στο δείπνο θα έχουν θέα το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Το μενού θα είναι καθαρά ελληνικό

Θα έρθουν 530 δημοσιογράφοι
Συνολικά θα έρθουν περίπου 530 δημοσιογράφοι από τα μέσα Νοεμβρίου έως και τα τέλη Δεκεμβρίου ενώ θα έρθουν και σχεδόν 30 άτομα από το εργοστάσιο που θα υποστηρίξουν την αποστολή. Αξίζει να σημειώσουμε πως θα έχουν μαζί τους δικό τους ειδικό συνεργείο για τον καθαρισμό και τη συντήρηση των αυτοκινήτων όπως ακόμα και ειδικούς για φανοποιεία αν χρειαστεί.

Συνολικά για τις ανάγκες της διοργάνωσης θα χρησιμοποιηθούν πάνω από 40 νέα Duster, στατικά και αυτοκίνητα δοκιμής).
 

Οι Γάλλοι ήρθαν, είδαν, γεύτηκαν και εντυπωσιάστηκαν!

Ελληνικό μενού...
Το νέο Dacia Duster

To εσωτερικό της νέας γενιάς

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης