Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

Η Lamborghini Aventador βρίσκεται στη… δύση της εμπορικής της καριέρας. Η έκδοση SVJ είναι η τελευταία, αν μπορούμε να χρησιμοποιήσομε την έκφραση «μαζικής παραγωγής», καθώς θα κυκλοφορήσει και άλλη μία περιορισμένης παραγωγής στην έκδοση Roadster (SVJ 63 Roadster).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Aventador SVJ κοστίζει στην Ελλάδα σχεδόν 700.000 ευρώ…Η Aventador SVJ εφοδιάζεται με έναν V12 κινητήρα χωρητικότητας 6,5 λίτρων ο οποίος αποδίδει 770 ίππους και παράγει 720 Nm ροπής. Στη γλώσσα των αριθμών η SVJ επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα, τα 0-200 σε 8,6 δευτερόλεπτα και έχει τελική που ξεπερνά τα 350 χλμ./ώρα. Το ιταλικό super car εφοδιάζεται με ένα αεροδυναμικό πακέτο που φέρει την ονομασία ALA (Aerodinamica Lamborghini Attiva) το οποίο προσφέρει καλύτερο κράτημα, μεγαλύτερη κάθετη δύναμη ενώ με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο βοηθά ακόμα και στο καλύτερο… φρενάρισμα.

Ήδη η πρώτη (από τις 900 συνολικά) Lamborghini Aventador SVJ «πάτησε» σε ελληνικό έδαφος και φυσικά δεν θα μπορούσε να… ξεφύγει από το zougla.gr. Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό μοντέλο το οποίο στην Ελλάδα, η τιμή του σχεδόν αγγίζει τα 700.000 ευρώ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης