Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο βήμα της RCH – Automotive , της ελληνικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου και κατασκευάζει χειροποίητα οχήματα, ακούει στο όνομα Buggy.

Πρόκειται για την αναβίωση του θρυλικού Buggy της δεκαετίας του ’60, που φέρει ελάχιστα σύγχρονα χαρακτηριστικά και το οποίο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο ακόμα και σε περιοχές όπου κυκλοφορεί όπως είναι η Μύκονος.

Τα 8 πρώτα "πινακιδωμένα" RCH Buggy κυκλοφορούν στη Μύκονο σε διάφορα... χρώματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στη Μύκονο κυκλοφορούν τα πρώτα Buggy…

Ήδη τα πρώτα 8 αυτοκίνητα με ελληνικές πινακίδες κυκλοφορούν στο νησί των ανέμων… Για να τα νοικιάσεις θα πρέπει πρώτα να περάσεις από μία μικρή εκπαίδευση…

Η εταιρεία Remezzo Rental είναι αυτή που επένδυσε στο ελληνικό αυτοκίνητο που κατασκευάζεται στην Κατερίνη και ήδη έχει ξεκινήσει να τα νοικιάζει σε όσους ενδιαφέρονται να κινηθούν και να οδηγήσουν κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Σημαντική προϋπόθεση (για όσους σκέφτονται να το νοικιάσουν) είναι η εκπαίδευση από το ειδικευμένο προσωπικό, καθώς η οδήγησή του δεν θυμίζει σε τίποτα σύγχρονο αυτοκίνητο και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Το καλοκαίρι θα είναι... καυτό!

 

Κινητήρας 1.6 λίτρων

Τα RCH κυκλοφορούν σε ξεχωριστούς χρωματισμούς (ακόμα και…ροζ έχει η γκάμα) και Το Buggy μαγνητίζει τα βλέμματα ακόμα και στη Μύκονο…προκαλούν τα βλέμματα ακόμα και στη Μύκονο.

Τα συγκεκριμένα εφοδιάζονται με κινητήρα 1.6 λίτρων που αποδίδει 60 ίππους. Η κατασκευή τους σε ταξιδεύει σε άλλη εποχή, ενώ η αίσθηση που σου μεταφέρει όταν βρίσκεσαι πίσω από το τιμόνι είναι μοναδική.

Όπως θα δείτε στις αποκλειστικές εικόνες του zougla.gr, ήδη τα αυτοκίνητα κάνουν θραύση ακόμα και στον γυναικείο πληθυσμό…

 

Μαγνήτης και για τον γυναικείο πληθυσμό είναι κάθε μοντέλο της ελληνικής RCH

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης