Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απλά, κατανοητά και με λόγια που και να έχεις βγάλει το… δημοτικό μπορείς να καταλάβεις, ένας γνώριμος Ο Κύπριος οδηγός αγώνων και διοργανωτής τα είπε έξω από τα δόντια.της Ελλάδας, ο Στέλιος Κυθρεώτης, στέλνει το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Ο γνωστός και ως «Κύπριος» από την εμπλοκή του σε αγώνες Dragster, είτε ως οδηγός είτε ως διοργανωτής, ανέβασε ένα άρθρο στην προσωπική του σελίδα και έκανε… πανικό στο «νησί της Αφροδίτης».

Όπως θα διαβάσετε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του, σύγκρινε όσα μπορεί να κάνει ο καθένας ελέω lockdown στην Κύπρο, με τις ατομικές προπονήσεις που δεν… μπορεί να κάνει αν ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πολύ εύστοχη και η απορία του για το αν τελικά «γνωρίζει κανένας τι είναι η πίστα ταχύτητας και ασφάλειας, ή πρώτα θα πρέπει να εξηγήσουμε τι σημαίνει “τροχός”;».

Ο Στέλιος Κυθρεώτης δραστηριοποιείται στην Κύπρο και πολύ ενεργά σε θέματα αυτοκινήτου, αγώνων και γενικά εκδηλώσεων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους… τα ‘χωσε

«Γνωρίζετε, κύριοι, τι είναι το motorsport;
Σχετικά με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν σήμερα:
Όταν λέτε επιτρέπονται οι προπονήσεις ομάδων α’ κατηγορίας (μάππα-εκατοντάδες κρούσματα μέχρι σήμερα), άραγε εννοείτε ότι απαγορεύονται οι προπονήσεις στον μηχανοκίνητο αθλητισμό (όπου ο καθένας αθλείται μόνος του στο αυτοκίνητο/μοτοσικλέτα σε ανοιχτό χώρο στην πίστα με ασφάλεια – μηδέν κρούσματα); Σε ποιο τηλέφωνο πρέπει να καλέσουμε να δούμε αν είναι “υγειονομικά ασφαλές” εμείς να πάμε πίστα ή να μην πάμε»;….
».

 

Διαβάστε όλο το άρθρο του Στέλιου Κυθρεώτη πατώντας ΕΔΩ

 

Υ.Γ. Στα κυπριακά η λέξη μάππα σημαίνει ποδόσφαιρο

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης