Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν έχεις χρήματα μπορείς να αγοράσεις πολλά αυτοκίνητα. Αν έχεις πάρα πολλά χρήματα μπορείς ακόμα περισσότερα αλλά όχι… όποιο θα ήθελες, καθώς ορισμένα είναι διαθέσιμα μόνο για συγκεκριμένους πελάτες.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είχαμε πριν από λίγα χρόνια στην Ελλάδα με την Ferrari La Ferrari για την οποία είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον (σχεδόν την είχαν κλείσει) δύο πελάτες, αλλά κατάφερε να την αποκτήσει μόνος ένας…

Το 16 αφορά στον αριθμό των κυλίνδρων...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τιμή χωρίς φόρους…

Ένα από τα πολύ ακριβά και σπάνια αυτοκίνητα είναι και η Bugatti Chiron Sport και θεωρείται από Να τη δεις μπροστά σου και να πάθεις… εγκεφαλικό!εξωπραγματικά μοντέλα που κυκλοφορούν στον πλανήτη. Μία τέτοια και μάλιστα σε ειδική έκδοση πωλείται στην… Ελλάδα και συγκεκριμένα στην εξωπραγματική έκδοση των 3.980.000 εκατομμυρίων ευρώ.

Η τιμή αυτή δεν περιλαμβάνει φόρους και… τελωνείο, γεγονός που ο καθένας μπορεί να καταλάβει πόσο μπορεί να φτάσει το γαλλικό hyper car.

Η Bugatti Chiron Sport εφοδιάζεται με ένα W16 κινητήρα χωρητικότητας 8.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 1.500 ίππους και παράγει 1.600Nm ροπή. Η τελική της ξεπερνά τα 420 χλμ./ώρα…

 

Καθαρόαιμο hyper car...

Στην Ελλάδα κυκλοφορούν Bugatti αλλά δεν υπάρχει καμία Chiron...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης