Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η γκάμα της Peugeot αλλάζει και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα μοντέλα και νέες γενιές. Το Και μόνο με την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις την αξία του νέου 3008…ολοκαίνουργιο 3008 ετοιμάζεται να έρθει στην ελληνική αγορά και να ταράξει τα νερά στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου ή αλλιώς SUV.

Από τις εικόνες και μόνο ο καθένας μπορεί να καταλάβει πως πρόκειται για ένα πολύ σύγχρονο αυτοκίνητο τόσο σχεδιαστικά όσο και τεχνολογικά. Άλλωστε η αλλαγή φιλοσοφίας των Γάλλων με το τελευταίας γενιάς 308 έδειξε και τις άγριες διαθέσεις που έχουν οι άνθρωποι της Peugeot.

Με... άγριες διαθέσεις έρχεται στην Ελλάδα το Peugeot 3008

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τιμή….
Το νέο 3008 και σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr θα είναι διαθέσιμο με τιμή κοντά στα 26.000 Ακόμα και η αρχική έκδοση θα έχει πολύ πλούσιο εξοπλισμό…ευρώ και θα αφορά έκδοση με πάρα πολύ πλούσιο εξοπλισμό. Η ελληνική αντιπροσωπεία δεν θέλει «φτωχές”» εκδόσεις αλλά πλούσιες προκειμένου ο πελάτης να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.

Από πλευράς κινητήρων θα υπάρχει ο 1.2 βενζίνη με τους 130 όπως και ο 1.6 turbo με 165 ίππους. Επιπλέον θα υπάρχουν διαθέσιμες εκδόσεις diesel χωρητικότητας 1.6 λίτρων με 100 και 120 ίππους ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ένα diesel 2.0 λίτρων με 180 ίππους.

Για να δείτε τα μοντέλα της Peugeot πατήστε ΕΔΩ

Το πίσω μέρος του Peugeot 3008
Κορυφαία σχεδίαση και υψηλή ποιότητα κατασκευής...

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης